Zunanje žaluzije (https://www.cugelj.si/zunanje-zaluzije-krpan/) so vrhunsko senčilo, ki je primerno tako za domove kot tudi poslovne objekte. Zaradi kakovostnega in odpornega aluminija jih uvrščamo med najkvalitetnejša zunanja senčila. Njihove glavne prednosti so predvsem možnost stopenjskega senčenja in odlična zaščita proti soncu in mrazu.

Zunanje žaluzije Krpan, ki jih izdelujejo pri podjetju Cugelj d.o.o. pa so prvaki med kakovostnimi zunanjimi senčili. Narejene so namreč po meri, v njihovi lastni proizvodnji. Pri svojem delu uporabljajo najkakovostnejše materiale, ki so v skladu z vsemi evropskimi standardi. Ob nakupu žaluzij za vaš dom lahko izbirate lahko med najrazličnejšimi opcijami – širina lamele, tip lamel in njihova barva, možnost upravljanja in tip montaže. Vse zunanje žalužije podjetja Cugelj d.o.o. so odporne na veter, lahko pa jih kombinirate tudi s komarnikom. Velika prednost zunanjih žaluzij pa je tudi neverjetno enostavno vzdrževanje. Zato so primerne tudi za vse s hitrim tempom življenja.

Zunanje žaluzije po vaši meri

Ko se odločate, katere žaluzije boste izbrali, je pomembno, da upoštevate svoje želje, okus in seveda tudi namen, kateremu bo to zunanje senčilo služilo. Odločite se lahko za podometne ali nadometno montažo, za ročno monokomandno upravljanje s stikalom ali za motorni pogon z daljincem. Tudi glede barve imate popolnoma proste roke – bela, srebrna, bež in antracit so odtenki, ki bodo popestrili izgled vaše hiše. Najpomembnejši kriterij pri izbiri zunanjih žaluzij pa je tip lamel. Izbirate lahko med modeli C 80, T 80 in Z 90. Med seboj se razlikujejo po obliki, izgledu (mehek ali nekoliko bolj robusten), po stopnji zatemnitve, ki jo omogočajo in po odpornosti na veter. Ker izbira za stranko ni vedno najlažja, pa vam njihovi svetovalci vedno z veseljem pomagajo pri odločitvi.

Če pa ste lastnik novogradnje, si lahko privoščite tudi inovativno novost na trgu zunanjih žaluzij. To je nevidno potopno vodilo za podometne žaluzije, kar še dodatno pripomore k njihovemu vrhunskemu delovanju in celotnemu izgledu vašega novega doma.