Si tudi ti želiš postati dolgolaska, a kaj ko se tvoji lasje začnejo cepiti takoj, ko presežejo ramena? Obišči spletno stran https://vipbejba.si/cop-vipbejba/, kjer so ti na voljo lasni podaljški najrazličnejših oblik, barv, velikosti in iz najrazličnejših materialov. Verjemi, da boš našla nekaj zase.

Lasni podaljški – čop – na strani Vipbejba so narejeni iz 100 % sintetike in so izjemno priljubljeni med uporabnicami. Na voljo so vam lasni podaljški – čop raven, skodran in izredno skodran, odločitev je popolnoma vaša. Odloči se glede na to, za kakšno priložnost želiš nositi čop, glede na tvoje preference (so ti bolj všeč ravni lasje ali se počutiš bolje kot kodrolaska).

Lasni podaljški čop so odlična izbira zate, če si želiš »čez noč« spremeniti svoj izgled, predvsem dolžino las, poleg tega pa dajo tudi videz večjega volumna. Njihova uporaba je zelo preprosta, saj jih enostavno le namestiš, torej pripneš na svoj čop in tvoja današnja pričeska je gotova. Tudi nega lasnih podaljškov je zelo enostavna in ti ne bo vzela veliko časa. Pred umivanjem nežno razčeši lasne podaljške, pri čemer pazi, da začneš na konicah in se pomikaš na koren podaljškov, saj se v nasprotnem primeru prehitro poškodujejo. Zgornji del podaljškov, kjer so lasje pritrjeni, ne namakaj v vodo, saj lahko ta del nabrekne, s čimer uničiš pritrdilno mesto las. Lasne podaljške čop nato enostavno umij pod tekočo vodo, pa naj bo hladna ali mlačna – lahko jih umivaš v umivalniku ali pa jih potopiš v kakšno posodo in dodaš malo neagresivnega šampona, dovoljena je tudi uporaba balzama. Lasne podaljške namili in jih dobro speri, nato pa jih le še posušiš na zraku (nikar ne uporabljaj sušilca za lase!) Suhe lasne podaljške po potrebi razčeši z roko ali glavnikom (na zgoraj opisan način). Tvoji lasni podaljški so nato pripravljeni za uporabo. Posušene lase lahko po mili volji oblikuješ z likalnikom za lase.