Prihaja novo leto in s tem novi stenski koledarji. Zagotovite si svoj prvi print stenskih koledarjev in naredite unikatno darilo za božične praznike. Stenski koledarji, ki jih lahko izdelate so lahko vaš unikat. Izbira slik je lahko vaš družinski album, ali pa slike vašega hišnega ljubljenčka ali pa izberete slike, ki ste jih ustvarjali skozi leto. Stenski koledarji so lahko tudi namizni in ga tako postavite v svojo pisarno in tako nanj zapisujete pomembne dogodke kot so poslovni sestanki, ali pa različne organizacije dogodkov. Stenski koledarji pa lahko z čudovitimi slikami popestrijo vaš prostor ter mu tako naredijo večjo vrednost in pozornost, ki vsem ko vstopijo v prostor pade v oči.

Za izbiro dekoracije si izberite tudi malenkostne dodatke v pisarni, da bo vaša pisarna tako bolj domača in prijetnejša. Svojo pisarno si vedno uredite po svojih idejah saj dnevno tam preživimo kar nekaj časa in pomembo je da imajo tam čim bolj domač občutek. Prav tako je zelo pomembno, da v našem stanovanju niso vidni samo stenski koledarji temveč tudi da poskrbimo, da je naše stanovanje pospravljeno in da v njem prijetno diši. S tem bodo naši gosti bolj sporočeni in zabava, ki jo prirejate boljša. Stenski koledarji so vam na voljo v vseh večjih prodajalnah prav tako pa za tisk vašega lahko poskrbijo v različnih kopirnicah ali pa foto studiu.

V foto studiu bodo vaš koledar primerno oblikovali in ga postavili v pravilno obliko ter natisnili v vašemu željenemu formatu. Pred tiskom stenskega koledarja si dobro oglejte vse možnosti kako naj bi vaš stenski koledar izgledal in poskrbite, da bo vaš stenski koledar tudi primerno zapakiran. Tako bo vaše darilo, ki ga boste izdali še lepše in s tem bo vaš obdarovanec res dobil pravo darilo. Ne pozabite dodati kaj sladkega saj v prazničnem času čokolada, da poseben okus.