Resasti bradovec je super goba, ki je užitna in zdravilna hkrati. Resasti bradovec na konopljarc.si je gojen ekološko. Goba resasti bradovec je lepa in zanimiva in nima klobuka. Raste na štorih. Gojijo jo na slovenski kmetiji za prehransko dopolnilo, ker ima v sebi ogromno vitaminov in mineralov, ki ji potrebujemo in nam manjkajo še posebej v zimskem času. Ta super goba je znana kot super hrana že od nekdaj in so jo ljudje vedno uporabljali pri težavah z delovanjem lastnega telesa, kožo in marsičem, kar bi rekli, da ne pomaga, vendar dejansko lahko učinke preizkusite tudi sami.

resasti bradovec

Resasti bradovec se pridela na ekoloških štorih na kmetiji in se ga ročno pobere, posuši ter pripravi za uporabo. To pomeni, da ga zmeljejo v prah in iz njega naredijo lahko tudi kapsule za prehrano k normalni prehrani. Žlička ali dve oziroma kapsula ali dve na dan vam bo dvignila imunski sistem na raven, ko se boste čudovito počutili in boste odporni na vse, kar vas nevarnega obkroža.

Resasti bradovec je taka goba, ki je izjemno okusna in je čudno, da je ne pripravljajo pri nas v restavracijah, ker ima izjemen in poseben okus, kot nobena druga goba. Zato so jo v kulinariki uporabljali že od nekdaj, še posebej zato, ker je to užitna goba. Drugod resasti bradovec poznajo kot kulinarični specialiteto, kar lahko tudi sami preizkusite, če ga kje najdete ali pa greste na kmetijo, kjer ga gojijo.

Vsekakor pa si boste košček tega okusnega zdravja lahko rezervirali za sebe tako, da nabavite kapsule, ki so obstojne dlje časa in imate te mali čudež kar doma na polici. Vzamete po otrebi ali preventivno. Navodila so na embalažami, tako da je uporaba izjemno preprosta.

Že Kitajci so s to gobo zdravili izjemno težke in skoraj neozdravljive bolezni, kot je Alzheimerjeva bolezen, zato jo danes enako in jo cenimo kot izjemno super živilo, ki nas lahko spravi povsem v red.