Pri izbiri svojega računalniškega stola bodite pozorni na to, da se popolnoma prilega vašemu telesu in osebnim željam. SpinaliS računalniski stoli po zelo dostopni ceni so idealna izbira za aktivno sedenje in ohranjanje zdrave hrbtenice, še posebej med dolgotrajnim delom za računalnikom v pisarni ali doma. Ponudba računalniških stolov SpinaliS vam omogoča, da izberete model, ki ustreza vašim potrebam in preferencam.

Računalniški stoli

Prilagojeni računalniški stoli za različne uporabnike

Računalniški stoli so oblikovani tako, da se prilagajajo različnim telesnim tipom in uporabnikovim zahtevam. Če ste višji, lahko izberete model z višjim naslonjalom, medtem ko lahko tisti, ki cenijo udobje, izberejo stol z dodatnim oblazinjenjem. Poleg tega imajo stoli možnost številnih prilagoditev, ki omogočajo, da si svoj stol nastavite po lastnih željah in potrebah.

Prilagoditev po vaših željah

Računalniški stol SpinaliS je prilagojen za različne namene in dolgotrajno sedenje. Uporabite ga lahko v pisarni, doma ali celo v otroški sobi, kjerkoli potrebujete udoben stol za daljše sedenje. Svoj stol lahko prilagodite po svojih željah – izberite barve, materiale in dodatke, ki bodo ustrezali vašemu prostoru in opremi.

Navajanje na aktivno sedenje

Računalniški stoli SpinaliS so zasnovani za dolgotrajno aktivno sedenje, kar lahko sprva povzroči občutek napetosti ali nelagodja v mišicah. To je običajna reakcija telesa, ko se navaja na novo držo po dolgoletnem nepravilnem sedenju. Sčasoma pa bo aktivno sedenje postalo vaša navada in vaše telo se bo prilagodilo novemu, zdravemu načinu sedenja.

Dinamično sedenje za zdrav hrbet

Dinamično sedenje združuje aktivna in sproščena obdobja, spodbuja mišično aktivnost ter razbremenjuje hrbtenico in trebušne mišice. Ta pristop k sedenju ne zmanjšuje le bolečine v hrbtu, temveč tudi izboljšuje splošno fizično kondicijo.

Prilagodljivost sedeža

Pisarniški stol SpinaliS vam omogoča dva načina sedenja: aktivno in sproščeno, vendar še vedno ohranja pravilno telesno držo. Enostavno lahko prilagodite način sedenja s spremembo položaja na sedalu, kar omogoča večjo prilagodljivost glede na vaše potrebe in udobje.

Aktivno sedenje za zdravo hrbtenico

Pri aktivnem sedenju se držimo središča sedeža, kar spodbuja mišično aktivnost v hrbtu, trebuhu in medeničnem predelu ter pomaga ohranjati pravilno telesno držo. To zmanjšuje pritisk na hrbtenico in preprečuje morebitne bolečine v hrbtu. Pri sproščenem načinu sedenja se udobno namestimo proti hrbtnemu delu sedeža, kjer se rahlo naslonimo na naslon za hrbet. To omogoča mišicam nekoliko več sprostitve, vendar še vedno ohranjamo aktivnost telesa zaradi gibljive narave sedeža.