Dejavnost podjetja Profilplast je orodjarstvo, pri čemer vam zagotavljajo najboljše rešitve pri izdelavi orodij. Več si preberite na naslovu https://www.profilplast.si/orodjarna. Njihova storitev je zanesljiva, saj se držijo dogovorjenih rokov in uporabljajo le najboljše materiale. Poleg tega vam nudijo storitve za zmerno ceno, pri čemer ne kompromitirajo kakovosti, natančnosti in zanesljivosti svojih storitev. Profilplast je zanesljiv partner, ko gre za orodjarstvo, saj vam zagotavljajo preverjeno kakovost in natančnost storitve.

Celovite rešitve in vrhunska izdelava orodij

V podjetju imamo lasten razvoj, konstrukcijo in sodobno opremljeno orodjarno s CNC-stroji, kar nam omogoča hitro in učinkovito izdelavo orodij. Orodjarstvo nudi celovite rešitve, saj imajo znanje ter bogate izkušnje, ki jim omogočajo, da vam zagotovijo popoln izdelek od ideje do serijske proizvodnje. Strankam nudijo storitve na vrhunski ravni, s poudarkom na hitrosti in kakovosti izdelave orodij. Njihova storitev zajema vse korake od idejne zasnove, tehničnega svetovanja, razvoja, proizvodnje, pa vse do vzdrževanja vašega izdelka.

Orodjarstvo Profilplast vam ponuja široko paleto orodij za različne namene: orodja za ekstrudiranje plastike, orodja za izsek in preoblikovanje pločevine ter orodja za brizganje plastike. Ponudba obsega tudi naprave, ki jih izdelajo po vašem načrtu. Zagotavljajo vam tudi uporabo najnovejše tehnologije, kot so CNC-rezkanje, žična erozija in potopna erozija. Poleg tega vam nudijo vzdrževanje in strokovno svetovanje za visokotehnološke naprave.

Orodjarstvo

Vvaša prva izbira za popolno funkcionalnost in kakovost

Izdelava orodij za ekstrudiranje plastike je področje, na katerem so pri podjetju Profilplast še posebej specializirani. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami se lahko lotijo tudi najzahtevnejših projektov. Poleg orodij za ekstrudiranje izdelujemo tudi orodja za koekstrudiranje plastičnih profilov. Pri izdelavi orodij uporabljajo najbolj kakovostne materiale, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja. Ponudba vključuje tudi izdelavo orodij za brizganje plastičnih mas za različne tehnične izdelke, ki so visoko natančna. Vsako orodje preizkusijo na liniji za vlečenje profilov ali na brizgalnem stroju in vam skupaj z vzorci dostavijo popolnoma delujoče orodje. Orodjarstvo vsa orodja izdeluje hitro in učinkovito, saj razumejo, kako pomembno je imeti orodje pripravljeno pravočasno.

S pomočjo tehnologije CAD/CAM lahko v orodjarstvu izdelajo orodja za izsek in krivljenje pločevine po vaši skici, načrtu ali vzorcu. Specializirani so tudi za izdelavo kombiniranih orodij za izsek in krivljenje pločevine, predvsem za avtomobilske dele, kot so General Motors, Audi, VW, Mercedes, BMW in drugi. V orodjarni letno izdelajo več kot deset takih orodij. Pri izdelavi orodij uporabljajo le najbolj kakovostne materiale, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja in zanesljivo ter natančno delovanje. Skrb za kakovost in zadovoljstvo naših strank sta v podjetju Profilplast d.o.o. izjemno pomembna, zato se trudijo, da vsak projekt izpeljejo na najvišji ravni.

Visoka natančnost in sodobna tehnološka oprema za brezhibno izdelavo orodij

V orodjarni se zavedajo, kako pomembna je natančnost izdelave orodij. Zato so opremljeni s sodobno tehnološko opremo, ki jim omogoča, da dosežejo visok nivo natančnosti brez odstopanj. Njihova oprema vključuje CNC-rezkalne stroje, žične in potopne erozijske stroje, brusilni stroj, stružnico, prebijalni stroj in še mnoge druge naprave. Vsako orodje izdelujejo z največjo natančnostjo, da je primerno za dolgotrajno rabo in delovanje brez težav. V Profilplastu se zanašajo na njihovo sodobno opremo in znanje strokovnega tima, da zagotovijo natančnost brez odstopanj pri vsakem projektu.

Strokovnjaki za ekstrudiranje, izsek pločevine, brizganje plastike in napredno orodjarstvo

Ekstrudiranje je proces pretvorbe polimerov, pri katerem plastične mase obdelujemo tako, da jih raztopimo in potisnemo skozi natančno matrico. Ta tehnika je primerna za proizvodnjo dolgih predmetov s konstantnim presekom, kot so cevi, okenski profili, izolirane žice in številni drugi izdelki. V podjetju Profilplast so posebej specializirani za obdelavo plastike s tehniko ekstrudiranja. Orodjarstvo ponuja številne storitve pri izdelavi orodij, med drugim orodja za ekstrudiranje plastike, izsek in oblikovanje pločevine, brizganje plastičnih mas ter orodja za CNC-rezkanje, žično in potopno erozijo.