Slovensko podjetje KIP deluje že več kot petdeset let in je trenutno eden izmed vodilnih proizvajalcev dimnikov, dminiških sistemov in peči v Sloveniji. Začetki podjetja segajo v petdeseta leta prejšnjega stoletja, osnovna dejavnost podjetja pa je bila izdelava materialov in izdelkov, ki so bili ognjevzdržni. Tako se je začela izdelava industrijskega in pečarskega šamota, s tem pa so se začeli ukvarjati tudi z dimniki in njihovo izdelavo.

Dimniki so izredno pomembni na vsakem objektu, še bolj pomembno pa je, da so izdelani in nameščeni kvalitetno ter natačno. Podjetje se je vsa leta posvečalo kvaliteti in funkcionalnosti njihovih dimnikov in uspelo jim je priti na sam vrh vodilnih proizvajalcev. Danes vam podjetje KIP dimniki nudi nakup dimnikov in ogrevalnih sistemov ter namestitev le-teh.

dimnikiNajdete jih lahko tudi na spletni strani www.kip-dimniki.com, kjer si lahko preberete vse o podjetju, njegovemu začetku, o njihovih izdelkih ter si ogledate celotno ponudbo dimnikov ter izveste vse podrobnosti o njih. Tam bost našli tudi možnost za nakup ogrevalega sistema Vesta, ki je najnovejša pridobitev v podjetju in vam bo nudila ogrevanjev hladnih zimskih mesecih. Vsi izdelki, tako dimniki, kot tudi ostali ogrevalni sistemi so izdelani z veliko natančnostjo in so izjemno kvalitetni, kar pomeni da vam bodo služili dolgo.

V njihovi ponudbi dimnikov boste lahko izbirali med dimniki različnih modelov in velikosti. Modeli, ki so vam na voljo so standardni, dvojni, ozki, široki in suhomontažni dimniki. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate podrobnosti o tem, kateri deli sestavljao dimnik oziroma katere možnosti delov imate na izbiro, ogledati pa si lahko tudi izračune in cene posameznih dimniških delov. Za več informacij o podjetju, njihovih izdelkih ter za naročilo in nakup dimnikov jih obiščite na njihovi spletni strani. Dimniki, ki vam jih nudi podjetje KIP so primerni za vsak dom in nad njimi zagotovo ne boste razočarani.