Če se sprašujete, kje bi dobili vse na enem mestu za svoje vozilo, je odgovor Rovando cars podjetje na tej povezavi https://www.rovando-cars.si/, ki vam priskrbi novega, rabljenega ali pa zanj priskrbi glede pranja, čiščenja, poliranja in servisa. Avto lahko tudi povoskate ali dobite posojilo, če ne morete avta kupiti v enem zamahu. Odločitev za nakup avta je resna poteza, ki je ne delate pogosto, ampak le nekajkrat v življenju, zato morate dobro premisliti, kaj in kako boste kupili, da boste zares tudi zadovoljni. Vozilo je dobro nabaviti tam, kjer so prodajalci zanesljivi in pošteni in vam uredijo vse papirje na legalen način, hkrati pa poskrbijo za lep izgled vašega avta in tudi za servis.

avto

V času krize je morda najbolje in najceneje nabaviti rabljen avto, ker se res splača, še posebej, če je uvožen iz tujine. Vendar je pri tem treba izpolnjevati precej pogojev in urediti goro papirjev, hkrati je treba avto dobro preveriti še preden ga kupite. Tega sami ne boste mogli, ker verjetno za to nimate znanja in izkušenj ter tudi povezav. Se pa rabljen avto splača pripeljati iz tujine, ker imate tam veliko večjo izbiro na razpolago in pa tudi so cenejši, ker je večji trg.

Rovando cars vam bo pomagal, da bo vse v redu, preveril bo avto in ga uvozil, vi boste le podali vaše podatke in podpisali tiste dokumente, ki jih vi morate, da bo avto vaš. Naredili vam bodo homologacijo in hkrati ga bodo servisirali, da bo z njim vse v redu. Seveda ga lahko tudi dobro očistijo in pa spolirajo ter popravijo morebiti kakšne drobne napake.

Servisirali boste lahko avto še naprej pri njih in ga čistili, kadar bo taka potreba. Zelo boste s tem zadovoljni, ker bo avto gledal kot nov in bo tako tudi deloval. Kupite pa avto star do pet let, ker se takega najbolj splača vzeti.