Vsak se veseli dopusta, ki si ga po naporni službi zagotovo zasluži. Poleg morja, so priljubljene tudi druge destinacije, kot je Bohinj. Moderne nastanitve v Bohinju omogočajo najboljše doživetje narave. Za razliko od morja, je dopust v naravi velikokrat veliko bolj sproščujoč. Za začetek tam načeloma ni tako velike gneče in je odlična oblika spremembe lokacije vašega dopusta. V Bohinju imate veliko možnosti za dejavnosti, nad katerimi boste navdušeni in se boste zagotovo še vrnili.

Alpik apartmaji Bohinj

V Bohinju je velika izbira apartmajev. Za tiste, ki želijo le najboljše, pa so najboljša izbira Alpik apartmaji. Apartmaje Alpik najdete v Ukancu, ki je del Bohinja in se nahaja v osrčju Julijskih Alp in Trglavskega narodnega parka. Bohinj je najbolj poznan po svojem Bohinjskem jezeru, seveda pa je za celo družino še ogromno drugih znamenitosti, ob katerih vam nikoli ne bo dolgčas.

Alpik apartmaji Bohinj so na voljo v različnih izvedbah. Najprej so tu posamezni apartmaji, lahko pa za svojo nastanitev izberete tudi eno izmed dveh hišk. Vse nastanitve so opremljene na moderen način, v alpskem slogu. Tako boste res začutili, da se nahajate v osrčju narave in tradicije. Vseeno pa ne boste niti v apartmajih, niti v hiškah oz. kočah pogrešali nobene moderne opreme. Pri vseh nastanitvah je na voljo parkirišče, brezplačen brezžični internet in polno oprema bivališča. Pripravijo vam lahko tudi zajtrk. Apartmaji Bohinj so namenjeni tako parom, kot tudi družinam z otroki ali večjim skupinam odraslih.

Apartmaji Bohinj so odlično izhodišče za različne dejavnosti, ki so vse v bližini apartmajev. Tako se lahko namakate v Bohinjskem jezeru, če ste ljubitelj kopanja. Po drugi strani pa so apartmaji odlično izhodišče za pohodnike ali pa kolesarje. V bližini je namreč ogromno pohodniških in kolesarskih poti, za športnike in začetnike. Lahko se povzpnete tudi na bližnje vrhove, ki jih ne manjka.