Se imate namen preseliti? Je vaše stanovanje premajhno ter se boste zato preselili drugam? Ker je dela ob selitvah vedno veliko boste gotovo potrebovali pomoč. Pokličite selitveni servis Kern kjer so pravi strokovnjaki za selitve. Organizacija selitve je ponavadi zelo težavna vendar s selitvenim podjetjem Kern bo vse lažje.

Pohištvo, škatle, omare ter drugi elementi so lahko zelo težki zato je nujno, da se pohištvo pravilno prenese brez poškodb do kombija ter nato iz njega v novo hišo ali stanovanje. Ker je dela res veliko ga sami preprosto ne boste zmogli. Selitvena ekipa Kern vam bo vedno priskočila na pomoč ter vam omogočila preprosto selitev v vaš novi dom. Selitve se bodo lotili strokovno ter pred odhodom dobro zaščitili vaše pohištvo in ostale elemente, da se med samim transportom ne bi poškodovaliselitve

Podjetje Kern se že več let ukvarja z selitvami domov pri tem pa so seveda tudi zelo uspešni. Svoje storitve opravljajo po izjemno ugodnih cenah po celotni Sloveniji. Glede na vaše potrebe podjetje poskrbi pravo vozilo za prevoz vaše opreme, ki omogoča varno preselitev vaših elementov. Če so elementi, ki jih selite preveliki vam jih ekipa selivcev tudi razstavi in nato ponovno sestavi na novi lokaciji kar je še posebej pomembno saj bi sami po nepotrebnem izgubljali čas z razstavljanjem elementov.

Pohitite ter obiščite spletno stran podjetja, kjer lahko oddate povpraševanje za njihove storitve, preverite cenik ali pa povprašate o zadevah, ki vas skrbijo v zvezi s selitvijo vašega doma na novo lokacijo. Prav tako pa jih lahko pokličete na telefonsko številko 041 709 347 ter se dogovorite za hitro in enostavno selitev vaših stvari na novo lokacijo.

V primeru, da vam bo kateri koli drugi servis za selitve ponudil cenejše cene vas bodo v podjetju Kern presenetili še s posebnim popustom ter vam za storitev zaračunali še 5% nižjo ceno kot bi vam jo zaračunali v konkurenčnih podjetjih.