Savna je super rešitev za razstrupljanje vašega telesa. Imate lahko svojo, kar si poglejte tukaj www.savnasod.si/ in boste presenečeni, kako je ugodna, uporabna, praktična ter majhna, da jo imate lahko v vsakem prostoru. Domača savna je enostavno v sodu, kot so jo poznali že Skandinavci in Rusi veliko stoletij nazaj. Ravno tkao savno iz kvalitetnega in zdravljenega cedrovega lesa lahko zdaj kupite samo za nekaj tisočakov in jo imate doma ali v pisarni, na vikendu, v garaži, na vrtu, kjerkoli vam ustreza. Če je ne potrebujete nekaj časa pa jo enostavno pospravite.

Savna sod je lahko za eno osebo ali pa za dve osebi. Ta je nekoliko dražja vendar vresna, ker je zabavno biti v savni z družbo, poleg tega pa je dobro to, da s hkratnim savnanjem prihranite na elektriki in energiji. Če sedaj hodite v savno drugam, so lahko kakšne omejitve, tudi glede uporabe savne, časa, ure kdaj lahko to storite in podobno. Če imate savno doma, pa tega ni, savnate se kadar vas je volja in tudi tolikokrat, kot vas je volja.

savna

Domača savna v sodu je dobra še iz enega zornega kota in sicer tudi zato, ker imate glavo zunaj na hladnem. To je zelo pomembno za vaše možgane, ki ne prenašajo vročine. Da dobro delujejo, morajo imeti nižjo temperaturo. Tako bos vaše savnanje dosti bolj zdravo.

Ta savna je super, ker boste razstrupili jetra in ledvica, vpliva pa super tudi na kožo in druge notranje organe, ki se s pomočjo savne razstrupijo. Tako bodo dosti bolje delovali. Vi pa boste precej bolj zdravi. Poleg pare, pa lahko v tej savni uporabite še eterična olja in imate hkrati aromaterapijo. Tako boste zraven še precej pomirjeni in se boste znebili stresa.