Pralni stroji za polnjenje od spredaj

Ni lepšega vonja, kot je sveže oprano perilo, in ni lepšega občutka, kot je brezhiben občutek svežine. Da bo vaše perilo vsak dan čudovito dišeče, mehko in ohranjeno tudi po več postopkih pranja, se odločite za kakovosten pralni stroj, ki vam lahko vse to ponudi. Vse pralne stroje Miele zaznamuje izjemna kakovost, učinkovitost in življenjska doba, obenem pa so tudi zelo varčni – vsi modeli dosegajo najvišji razred energijske učinkovitosti A+++. Z odločitvijo za takšen pralni stroj ravnate naravi prijazno, hkrati pa dosegate vrhunske rezultate pranja in ohranjanja perila.

 

Že poznate inteligentno pranje? Vsi Mielejevi pralni stroji so opremljeni z inteligentno količinsko avtomatiko, ki analizira trenutno napolnjenost bobna in uporabi le toliko vode in elektrike, kolikor je potrebno za optimalen rezultat pranja. Kaj to pomeni? Manj perila, manjša poraba. Tako lahko povsem ekološko operete večje ali manjše količine perila. Če ste se po začetku programa pranja slučajno spomnili, da bi lahko zraven dodali še kakšen kos oblačila, ne skrbite, ni prepozno! Izberite pralni stroj s funkcijo AddLoad*, ki vam omogoča, da pozabljene kose perila dodate tudi med pranjem. Preprosto pritisnite tipko ”Zagon/dodajanje perila” in vrata se bodo odklenila. Če želite, da pralni stroj pere ponoči ali v času vaše službe, vam nekateri pralni stroji za polnjenje od spredaj omogočajo prednastavitev zagona, da določite želeno uro, kdaj se naj zažene izbrani program pranja. Začetek programa lahko nastavite do 24 ur vnaprej, na prikazovalniku pa lahko odčitate preostali čas pranja. Odločite se za pralni stroj Miele z motorjem ProfiEco, ki je močan, zmogljiv in brez obrabe, pranje perila pa bo tiho in varčno, a vendar intenzivno.

 

 

Ali tudi vam povzročajo preglavice kupi zmečkanega perila, ki čakajo v vrsti za likanje? Nikar ne pustite, da vam takšne majhne nevšečnosti uničijo razpoloženje. Raje izberite Mielejev pralni stroj, ki ob koncu programa pranja omogoča glajenje perila*. Omenjena funkcija bo obseg likanja zmanjšala kar za 50 %! Nastavite lahko tudi poseben program pranja za srajce, ki preprečuje mečkanje in nastajanje gub ter prav tako olajša kasnejše likanje. Program Ekspres 20* vas bo reševal v trenutkih, ko določena oblačila nujno potrebujete sveže oprana v najkrajšem možnem času. Manjše količine perila so lahko zahvaljujoč omenjenemu programu namreč na voljo v zelo kratkem času. Prav tako lahko izbirate med različnimi programi za občutljivo sintetično ali volneno perilo, jeans ali temno perilo. Skratka, skrbi, da bi več postopkov pranja uničilo tkanino vašega najljubšega perila, so nerelevantne. Mielejev pralni stroj ima namreč satasti boben, ki omogoča popolnoma nežno ravnanje s perilom; perilo nežno drsi po tankem vodnem filmu in se zaradi tega ne obrabi. Posledično lahko vsak dan uživate v žametni mehkobi in čudovitem vonju svežega perila. Pobrskajte med različnimi pralnimi stroji za polnjenje od spredaj in si še danes zagotovite svojega – takšnega, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja.

 

*Značilnosti opreme so odvisne od modela.