Obleka naredi človeka – primerna oblačila za vsak dan, posebne priložnosti in dogodke so nujna, da se v vsakdanjem življenju in službi dobro počutimo, smo sprejeti s strani drugih ter samozavestno korakamo skozi življenje. Poroka oz. poročni dan je neponovljivi dogodek, življenjska priložnost, ki jo doživimo le enkrat, zato ni čudno, da deklice ter dečki z vsega sveta že od otroštva sanjajo, kakšna bodo njihova popolna poročna oblačila.

poročna oblačila

Poročna oblačila zanjo ter zanj različnih blagovnih znamk, krojev, velikosti, materialov ter barv lahko izberete tudi v naši trgovini, kjer bomo poskrbeli prav za vse potrebno ter vas oblekli od glave do tal. Pozabili ne bomo niti na modne dodatke, nudimo pa vam tudi možnost izposoje večine modelov poročnih oblek, ki so na voljo. Za ženske smo pripravili odlično ponudbo vrhunskih elegantnih poročnih oblek. Svečane in poročne obleke bomo dopolnili tudi z izbranim, udobnim ter prilegajočim-se spodnjim perilom, torbico, tančico ter izbranim nakitom, ki bo zaokrožil nevestino podobo. Moški boste lahko izbirali med različnimi moškimi oblekami, srajcami, manšetnimi gumbi, telovniki, čevlji in pasovi. Pozabili nismo niti na elegantne nogavice ter moško spodnje perilo.  

Poročna oblačila nedvomno izberite na podlagi vaših osebnih preferenc ter okusa, v salonu Mod’Art pa vam bomo v primeru razdvojenosti z veseljem svetovali ter pomagali pri izbiri. Preden vam pokažemo vse obleke, se bomo z vami pogovorili o modelih, ki so vam všeč, kakšen stil poroke boste imeli, kako usklajeni si želite biti s svojim partnerjem, družico ter celotno podobo poroke. Svetujemo vam, da s seboj pripeljete tudi osebo, ki ji zaupate, da vam bo pomagala pri težki izbiri. Med preizkušanjem poročna oblačila dobro pomerite, preverite kako se v njih počutite, ali so vam prav ter se vam popolna prilegajo. Kljub temu, da obleka izgleda dobro, bodite pozorni tudi na vaše počutje, saj se boste le tako na poročni dan počutili kar najbolje.