Okrasna polepitev vozil je najhitrejši ter kakovosten način, da vaše vozilo popestrite, ga naredite unikatnega ter poskrbite za še bolj razgiban videz. Na ta način se bo le-to že na daleč ločilo od ostalih. Polepitev vozil pa je tudi enkratna, hitra ter enostavna možnost oglaševanja izdelkov ter storitev, ki jih svojim strankam nudi vaše podjetje.

Zakaj se odločiti za kakovostno polepitev vozil z reklamnimi napisi? Ker sta oglaševanje ter marketing vaših izdelkov zelo pomembna za prepoznavnost vašega podjetja. Le če bodo potencialni kupci zaznali vašo ponudbo na trgu, se bodo vaših storitev lahko poslužili. S polepitvijo vašega službenega, ali pa tudi osebnega vozila, s kontaktom vašega podjetja ter logotipom in kratkim opisom ponudbe, lahko mimoidoče potencialne stranke enostavno ozaveščate o vaši ponudbi z vsako vožnjo. Na ta način oglašujete svoje izdelke in storitve na vsakem koraku.

Polepitev vozil se običajno izvede s pomočjo PVC nalepk. Nalepite jih lahko kamorkoli, tudi na steklo. PVC nalepke za polepitev vozil so zelo odporne na zunanje vplive (tako temperaturne kot vremenske). Seveda pa nalepke niso primerne le za polepitev avtomobilov. Z njimi lahko polepite prav vsa motorna vozila, tovornjake, kombije, čolne ali avtobuse.

polepitev vozil

Kaj pa odstranitev nalepk? Lahko le-ta poškoduje karoserijo vozila? Nalepke, ki jih izdelujemo pri Enzo Grafiki, so kakovostne ter izdelane tako, da puščajo na karoseriji čim manj ali nič sledi. Pri pravilnem odstranjevanju nalepke je nemogoče poškodovati vozilo, če pa je postopek izveden na silo ter brez občutka, pa se lahko v najslabšem primeru odlušči tudi lak na vozilu.

Nalepko boste najlažje ter enostavno odstranili s pomočjo sušilca. Na najvišji možni nastavitvi temperature najprej segrejte nalepko. Tako se bo lepilo zrahljalo. Nalepko segrevajte približno eno minuto, sušilec pa držite vsaj 15 centimetrov stran od površine vozila. Z nohtom previdno dvignite robove nalepke, pri tem pa seveda pazite na svoje roke, pa tudi na lak avtomobila. Nalepko odstranite v smeri lepljenja. Ne poskušajte je odstraniti s potegom navzgor. Ostanke lepila enostavno odstranite z nekaj čistila ter vlažno krpo.