Veliko tiskate, vendar se vam kartuše zdijo cenovno neugodno?

V trgovini toner123.si imate na voljo poceni kartuše za vaš tiskalnik. Vsak posameznik ima  lahko doma tiskalnik različne znamke, zato morajo biti tudi kartuše primerne za točno vašo znamko  računalnika. Poznamo dve vrsti kartuš, in sicer kartuša za barvno tiskanje in kartuša za črno tiskanje. Katero kartušo bomo uporabljali, se odločimo sami, lahko pa uporabljamo obe, ali pa se odločamo za posamezne barve sproti.

Toner 123 trgovina vam omogoča nakup posameznih kartuš, lahko pa kupujete po kompletih, kjer dobite poceni kartuše. Te kompletke si lahko ogledate in izberete na njihovi spletni strani, kjer jih lahko tudi naročite na zelo enostaven način. Prednost trgovine Toner123 je, ta da je nakup zelo enostaven, tudi vsi izdelki so kvalitetni, imajo cenovno ugodne izdelke, sami stroški dostave so precej nizki in največja prednost je hitri dobavni in dostavni rok.

Ob nakupu poceni kartuš so vam ponujeni tudi kompleti tonerjev, bobni, kompleti z več kot osem kartušami  ali kompleti, ob katerih vam izdelke dostavijo brezplačno! Če ob prejemu z izdelkom niste zadovoljni, lahko kartuše pošljete nazaj na njihov naslov v določenem času. Vam pa bodo povrnjeni cenovni stroški. Garancija na izdelke je omejenega časa(60 dni), vrniti pa se jih dale  v določenih  primerih, zato si na spletni strani preberite pogoje o vrnitvi izdelkov. Poleg vseh ponujenih kartuš, tonerjev, lahko na spletni strani preverite in opravite tudi nakup mnogo drugih izdelkov.

V primeru, da tiskate vsakodnevno, in porabite veliko kartuš, vam spletna trgovina ponuja veliko kompletov, ki jih lahko kupite in ob tem dobite kar nekaj popustov. Npr, kupite dve kartuše, tretjo dobite zastonj.

Če imate kakšna dodatna vprašanja o izdelkih, lahko pokličete v trgovino, ali pa jim pišete na njihov gmail račun; oba podatka najdete na spletni strani toner123.si. Trgovino z poceni kartušami lahko obiščete tudi osebno. Bolj enostaven in cenovno ugoden pa je nakup poceni kartuš preko spleta, saj hitro izberete, plačate z kartico visa, mastercard in samo čakate, da prejmete paket. Ob dostavi paketa se plača dostava 2,90 eur.