V kolikor ste pred novim projektom in potrebujete novo orodje za izvedbo planirane proizvodnje potem lahko pošljete povpraševanje, saj v podjetju Kovinoplastika bled izdelujejo razvojne projekte in modelirajo nove izdelke, ki pa so predpogoj za želeni končni izdelek. Vrhunska računalniška oprema in kadrovska usposobljenost je temelj, ki ga orodjarstvo pri razvoju potrebuje za uspešno izvedbo orodij, ki jih potrebujemo za razvoj naše proizvodnje.

V svojem asortimaju ima podjetje, tako obdelavo ter brizganje plastike, na drugi strani pa vam ponuja tudi popolno podporo, ki ga lahko nudi orodjarstvo za tehnično podporo, ki jo potrebujemo za izdelavo novega izdelka. Sam pogled na orodjarstvo je danes zelo širok, saj je pravzaprav nepogrešljivo na popolnoma vseh pomembnih področjih v naših življenjih, na primer avtomobilski, letalski, farmacevtski, predvsem pa v vseh industrijah, ki se ukvarjajo s proizvodnjo plastike in kovine.

orodjarstvo

Dejavnost orodjarstva se uporablja za serijsko proizvodnjo vseh vrst produktov, zato je orodjarstvo lahko panoga prihodnosti, saj omogoča inovativnost na vseh področjih industrije, prav tako je tudi del slovenskega gospodarstva, ki omogoča popolno prilagajanje naročnikom tako pri uporabnosti kot tudi funkciji orodja, kar nam omogoča tehnološko razvita programska oprema. Vsekakor je razvoj novih izdelkov ter njihovo modeliranje osnova, ki jo orodjarstvo lahko razvije do potankosti in tako pomaga pri razvoju proizvodnje.

Predpogoj za dobro izdelavo orodja je njihova kakovostna konstrukcija, ki a potrebuje kar nekaj naše pozornosti, uspešnost konstrukcije pa prepoznavamo lahko z kvalitetno računalniško opremo ter ustreznimi programi, predvsem pa je predpogoj za uspešen razvoj tudi ustrezno usposobljen kader,

Orodjarstvo je danes del razvoja proizvodnje, saj je le to predpogoj za uspešno izdelavo želenega produkta. Pri tem je pomemben tako razvojni korak kot tudi konstrukcija izdelka, predvsem pa končni izdelek, ki ga dobimo skupaj v sodelovanju z naročnikom.