Ponudba ograj na givos.si je raznolika in nudi različne tipe balkonskih, vrtnih, stopniščnih ali terasnih ograj. Ograje so zelo pomemben element v vsakdanjem življenju, saj se z njimi srečujemo na vsakem koraku.

Aluminijasta ograja

Značilnosti aluminijastih ograj vključujejo visoko trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega, da so odporne na korozijo, ne potrebujejo rednega vzdrževanja kot nekatere, kis o iz drugih materialov. Prav tako ne rjavijo, kar je še posebej pomembno v obalnih območjih, kjer je prisotnost soli v zraku. Anodizirana površina ali prašno barvanje omogoča dodatno zaščito in estetski videz, ki se glede barv in zaključkov prilagodi željam strank.

Na voljo so v različnih stilskih izvedbah, od klasičnih do modernih dizajnov, kar omogoča, da se lepo vključijo v arhitekturni slog vašega doma ali poslovnega prostora. Zahvaljujoč fleksibilnosti materiala, se lahko prilagodijo različnim konfiguracijam terena, kar jih naredi primerne za uporabo na neravnih površinah ali v zahtevnih prostorskih razmerah. Ena od ključnih prednosti je njihova lahka teža, ki poenostavi transport, montažo in zmanjša stroške namestitve. Kljub svoji lahkosti pa aluminij zagotavlja moč in stabilnost, ki sta potrebni za zagotavljanje varnosti in trajnosti.

Poleg zgoraj navedenih prednosti so aluminijaste ograje tudi okolju prijazna izbira. Aluminij je material, ki se lahko v celoti reciklira, brez izgube kvalitete. To pomeni, da se ograje, ko njihova uporabna doba enkrat mine, lahko predelajo in ponovno uporabijo, kar zmanjšuje potrebo po novih surovinah in prispeva k zmanjšanju okoljskega odtisa.

Ograja bo povečala varnost vašega doma, izboljšala njegov zunanji videz in mu povečala vrednost.

WPC – sodobna preobrazba tradicionalnih meja

V svetu, kjer se modernost prepleta s trajnostjo, WPC ograje predstavljajo revolucionarno rešitev za vsakogar, ki želi svojemu zunanjemu prostoru vdahniti svežino in eleganco, hkrati pa ohraniti zavest o okolju. Zasnovane so tako, da se brez težav vključijo v obstoječe ali na novo zasnovane prostore, prinašajo pa tudi brezčasno lepoto in funkcionalnost, ki zadovolji še tako zahtevne okuse. Ali ste vedeli, da lahko brez težav nadomestijo vaše stare balkonske ograje ali pa se zasnujejo kot popolnoma nova, samostojna struktura? Ne glede na to, ali se odločite za vgradnjo na obstoječe stebre ali pa si zaželite popolnoma novo konstrukcijo, vam nudijo prilagodljivost in možnosti, ki jih omejuje le vaša domišljija.

V sodobnem svetu igra ključno vlogo estetika zunanje ureditve domov in poslovnih prostorov.

Vizualna privlačnost teh ograj se ne ustavi le pri funkcionalnosti; na voljo so v širokem spektru stilov, od klasičnih do ultra modernih, ki se brez težav zlijejo z arhitekturo vašega doma ali vrta. Izjemna moč WPC kompozitov zagotavlja, da bo vaša ograja kljubovala času in elementom, hkrati pa bo ohranila svoj estetski čar. Material, iz katerega so izdelane, ni le vizualno privlačen, ampak je tudi okolju prijazen in popolnoma reciklabilen. WPC materiali so trpežni, odporni na vremenske vplive in ne potrebujejo vzdrževanja, kar pomeni, da boste lahko več časa uživali v svojem vrtu, namesto da bi skrbeli za ograjo.

Aluminijaste ograje so okolju prijazna izbira.

PVC ograje

V sodobnem svetu, kjer estetika zunanje ureditve domov in poslovnih prostorov igra ključno vlogo, PVC ograje predstavljajo idealno rešitev, ki združuje trajnost, estetiko in praktičnost. Izdelane iz visokokakovostnih PVC profilov, enakih tistim, ki se uporabljajo za PVC okna. PVC ograjni profili so rezultat napredne tehnologije in strogih laboratorijskih testiranj. UV stabilizacija zagotavlja, da ostanejo odporne na bledenje barve in vremenske vplive, kar pomeni, da bo vaša ograja ohranila svoj prvotni videz in funkcionalnost skozi leta. Zanimivo je, da pri izdelavi ne uporabljamo recikliranega materiala, kar še dodatno zagotavlja visoko kvaliteto in dolgotrajno obstojnost izdelkov.

 Ne glede na to, ali se vaš dom nahaja na območju z mrzlimi zimami ali vročimi poletji, PVC ograje iz naše ponudbe so zasnovane tako, da kljubujejo vsem vremenskim izzivom. Odpornost na sol je še posebej pomembna za tiste, ki živijo v primorskih regijah, saj zagotavlja, da bo vaša ograja kljubovala koroziji in ohranjala svojo lepoto in funkcionalnost.

Izbira barv in zaključkov omogoča, da se popolnoma prilegajo zunanjemu videzu vašega doma. Z garancijo na obstojnost bele barve za 10 let in 5 let za ostale barve, predstavljajo dolgoročno investicijo v estetiko in vrednost vaše nepremičnine. Zasnovane so z mislijo na praktičnost. Čiščenje z vodo ali običajnimi gospodinjskimi čistili je vse, kar potrebujete, da ohranite svojo ograjo čisto in privlačno.

Pravilno izbrana in nameščena ograja ne samo, da bo povečala varnost vašega doma, ampak bo tudi izboljšala njegov zunanji videz in povečala vrednost nepremičnine.