Če imate apartma, hiško, vikend, stanovanje ali kar koli, kar oddajate turistom in nimate uspeha, se obrnite na tole povezavo www.optimaplusbooking.com/rezervacija-apartmajev/, kjer so strokovnjaki od oddajo apartmajev in vam bodo pomagali pri celotni zadevi. Najprej vam bodo uredili označevanje in kategorizacijo apartmaja, če tega še nimate in nato bodo poskrbeli za lepe fotografije ter opise. Trženje pa bodo uvedli na največjih platformah, kjer se bodo vaši oglasi videli in vas bodo turisti našli. Kar naenkrat boste imeli dosti povpraševanja in gostov, vaš dobiček pa se bo znatno povečal. Obrnite se na strokovnjake, ki obvladajo turizem, ki se nenehno spreminja in lahko tudi zagode tistim, ki niso vajeni takih hitrih digitalnih sprememb ter zakonodaje, ki lahko prepreči prihod gostom.

nastanitev
Vendar se da, to je dokazano, da so nekateri, ki so se dobro znašli, imeli polno gostov tudi takrat, ko ni sezone in ko so bile omejitve. Če hočete biti med njimi, najemite profesionalce, ki bodo vse opravili namesto vas, vi pa boste zgolj pobrali dobiček. Izbirate lahko med tremi paketi, ki jih nudijo in si pogledate, kaj imajo na razpolago ter kaj hočete, da vam naredijo. Osnovni paket ima fiksno ceno ostala, paketa pa procente od prodaje in števila gostov.
Osnovni paket nudi optimizacijo vaših stroškov, objavo nastanitev na Booking.com, Airbnb in na Expedia. Naredili vam bodo profesionalno fotografiranje nastanitev in okolice. Uredili vam bodo registracijo poročevalca v e-turizem in prijavo na Ajpes in e-turizem. Uredijo kategorizacijo nastanitvenega obrata, to pomeni, koliko zvezdic bo nastavitev prejela, če je za to zrela in dobro urejena, drugače je dobro, da jo dodelate. Dobili boste svetovanje pri postavitvi prodajne strategije in pomoč pri kreiranju cenikov, postavitvi cenovne politike, za kar se mora narediti temeljita tržna analiza.
Zraven vam bodo vzpostavili Chanel Manager in uredili sinhronizacijo vseh koledarjev in vaših cen, da bi vaše poslovanje cenejše in avtomatizirano ter seveda gostom izjemno prijazno. Pomagali vam bodo pri postavitvi lastne spletne strani z vtičnikom za direktne rezervacije. Napisali vam bodo tudi profesionalna besedila za spletno stran in vam izdelali QR kodo za nastanitev. Če še nimate logotipa nastanitve, vam ga bodo izdelali in personalizirali celostna podoba sob, kar vključuje posteljnino, brisače, darila, kozmetiko in podobno. Za obširnejša paketa pa dobite še dosti več. Preverite.