Ovitki za telefon, ki jih nudi spletna trgovina Mobyshop, so danes postali nepogrešljivi dodatki, ki poskrbijo za zaščito naših pametnih telefonov pred padci in drugimi zunanjimi vplivi. Poleg tega pa predstavljajo tudi zabaven način za okrasitev in poživitev naših naprav. Pri izbiri ovitka je pomembno upoštevati svoj življenjski stil in poskrbeti, da bo telefon vedno na varnem. V ponudbi najdemo ovitke za telefone različnih znamk, kar nam omogoča, da najdemo tistega, ki bo ustrezal prav nam. Med različnimi možnostmi lahko izbiramo med silikonskimi ovitki, ki nudijo zaščito pred praskami in udarci, hkrati pa so tanke in lahke ter skoraj neopazne na telefonu. Lahko se odločimo za prozoren silikonski ovitek, ki ohranja videz telefona, ali pa izberemo barvnega, da mu dodamo nekaj svežine.

Preklopne torbice – popolna zaščita za telefon

Za tiste, ki želijo še večjo zaščito, pa so na voljo tudi preklopne torbice. Te ovitki se popolnoma prilegajo naši napravi in jo zaščitijo z vseh strani. Sprednji del torbice poskrbi za zaščito ekrana, magnetni pas pa zagotavlja varno pritrditev na telefon. Poleg zaščite nudijo tudi dodatne funkcionalnosti, saj jih je mogoče uporabiti kot stojalo za telefon. Pri Mobyshop je nakup v spletni trgovini povsem varen, saj so zavezani k zaščiti vaših podatkov. Vaše zadovoljstvo je njihova prioriteta, zato v primeru nezadovoljstva nudijo možnost zamenjave izdelka ali vračila denarja. Zagotavljajo vam hitro dostavo za vsa naročila, tako se lahko kmalu razveselite vašega novega nakupa. V trgovini lahko izbirate med različnimi možnostmi plačila, vključno s plačilom po povzetju.

Mobyshop

Ovitki za Samsung telefone – izbira za vsak okus

Če ste zainteresirani za ovitke za Samsung telefone, ste na pravem mestu! Ovitki za zaščito telefonov so danes nepogrešljiv dodatek za pametne telefone. V široki ponudbi vam nudijo ovitke za Samsung telefone v različnih barvah, oblikah in materialih. Izbirate lahko med silikonskimi ovitki v različnih barvah ali prozornimi ovitki, preklopnimi torbicami ter zaščitnimi stekli za zaslon. Silikonski ovitki za Samsung telefone zagotavljajo zaščito pred padci in praskami. Če želite dodatno zaščito za zaslon telefona, lahko razmislite o nakupu zaščitnega stekla. Poleg tega so na voljo tudi preklopne torbice za Samsung telefone, ki kakovostno zaščitijo telefon z vseh strani ter imajo reže za shranjevanje kartic ali denarja. Prav tako pa služijo tudi kot stojalo za telefon.

Samsung polnilec – vedno polna baterija na dosegu roke

Se vam je že zgodilo, da je vaš telefon ostal le z nekaj odstotki baterije, vašega polnilca pa ne najdete? S Samsung polnilcem vedno pri roki, bodisi doma, v avtu ali kjerkoli drugje, vam ni treba skrbeti, da bi telefon ostal brez baterije. V ponudbi so na voljo številni izdelki, med njimi tudi originalni Type C Samsung polnilec, ki je združljiv s večino novejših telefonov in naprav. Ta polnilec podpira Super Fast Charge s 25W moči, kar omogoča hitro polnjenje, tudi za najnovejše naprave, in poskrbi, da se bo vaš telefon napolnil v najkrajšem možnem času. Preverite preostalo ponudbo in izberite Samsung polnilec, ki bo najbolj primeren za vas.

Ovitki za iPhone – zaščita pred padci in praskami

Če želite svoj telefon za iPhone zaščititi pred padci, udarci in praskami, so ovitki za iPhone odlična izbira. V današnjem svetu so pametni telefoni nepogrešljivi in se pogosto zgodi, da nam telefon zdrsne iz rok ali pade iz žepa, kar lahko povzroči poškodbe. Ovitki za iPhone so zato nepogrešljivi, saj telefon zaščitijo pred praskami, padci in umazanijo. Pri izbiri ovitka za iPhone je pomembno razmisliti, kakšen ovitek bi vam najbolj ustrezal. Na voljo so silikonski ovitki, ki se tesno prilegajo telefonu, ali pa magnetne preklopne torbice, ki zagotavljajo zaščito naprave z vseh strani. Če želite dodatno zaščito, lahko izberete tudi zaščitno steklo, ki bo varovalo tudi zaslon vašega telefona. Ne prepuščajte ničesar naključju, pri izbiri ovitka za iPhone izberite tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Zaščitna stekla – jasna slika in popolna zaščita za zaslon

Zaščitna stekla za telefon so pomembna dodatna oprema, ki varuje zaslon vaše naprave pred udarci in poškodbami. Izdelana so iz posebno obdelanega ali kakovostnega kaljenega stekla, ki zagotavlja jasno sliko in dobro vidljivost, hkrati pa ohranja občutljivost zaslona. Obstajajo tudi zaščitna stekla, ki so združljiva z ovitki za telefon, kar pomeni, da lahko še vedno uporabljate svoj silikonski ovitek in uživate v popolni zaščiti. Dodatna prednost zaščitnih stekel je proti maščobni premaz, ki zmanjšuje vidnost prstnih odtisov in madežev na zaslonu. Pri nakupu zaščitnega stekla je pomembno, da izberete pravo velikost in model, ki je združljiv z vašim telefonom. Običajno je pakiranje zaščitnega stekla opremljeno z alkoholnim robčkom za čiščenje zaslona pred namestitvijo stekla ter s krpico iz mikrovlaken za nadaljnje čiščenje.