Podjetje Car Line (http://www.carline.si/kredit-za-avto) vam bo pri pridobitvi kredita ali leasinga z veseljem pomagalo – in to pod ugodnimi ter konkurenčnimi pogoji financiranja. Si želite nov avtomobil, s katerim se boste vsak dan vozili v službo udobno ter varno? Si ga žal še ne morete privoščiti? Potem bo kredit za avto uredil vaše težave, saj vam omogoča ravno to – nakup avtomobila, čeprav še nimate vseh sredstev.

Zakaj se odločiti za kredit za avto? Kredit omogoča, da takoj ob nakupu avtomobila postanete tudi njegov lastnik. V našem podjetju vam lahko uredimo kredit, ki ga boste odplačevali do 72 mesecev oz. do višine 15.000 evrov. Tako vam na svoj novi avto ne bo potrebno čakati še naslednji dve leti, ampak ga lahko kupite takoj (ter denar zaslužite naknadno). Za pridobitev kredita morate izpolnjevati dva kriterija, in sicer imeti državljanstvo Republike Slovenije ter izpolnjevati kriterij rednega mesečnega prihodka. Pridobitev kredita je omogočena državljanom, starim nad osemnajst let.

kredit za avto

Vašo kreditno sposobnost je mogoče izračunati na podlagi vaših prihodkov (plače, vključno s stroški prevoza in povračila malice). Kredit za avto je, če ustrezate zgoraj navedenim pogojem, odobren v roku enega dneva. Vse listine ter dokumentacijo bomo uredili mi – vaša naloga je le podpisati kreditno pogodbo. Uredimo vam lahko tudi kredit brez predhodnega pologa.

Priporočljivo je (ne pa nujno), da pred odločitvijo za najem kredita že prihranite okoli 20% celotnega zneska avtomobila, saj so strokovnjaki mnenja, da je takšna situacija uporabnikom bolj prijazna. Prav tako naj mesečni obrok kredita ne presega 10% rednih mesečnih dohodkov, ki jih prejemate.

Če se odločite za kredit za avto, ne potrebujete kasko zavarovanja. Avtomobil je vaš že od samega začetka, zato lahko z njim počnete kar želite. V primeru leasinga ni tako – takrat potrebujete kasko zavarovanje, saj bo avtomobil vaš šele, ko odplačate zadnji obrok. Kontaktirajte nas za dodatne nasvete in informacije v zvezi s pridobitvijo kredita ali leasinga! Izdelamo vam lahko tudi brezplačni informativni izračun, ki vam bo pomagal pri odločitvi.