Vsako leto se podnebje spreminja. Zato je tudi vsako poletje bolj vroče. Nimate pa se s kom ohladiti. Tu je rešitev za vas. Podjetje Ream vam ponuja klimatske naprave, ki jih boste lahko namestili kamor boste želeli. Ponujajo klimatske naprave samo priznanih in preverjenih proizvajalcev. Ponujajo klimatske naprave proizvajalca Mitsubishi in Gree. Njihovo ponudbo lahko preverite na tej spletni strani ream.si/me/klimatske-naprave.

klimatske naprave

Klimatske naprave proizvajalca Gree so na voljo samo za hlajenje sob, kajti proizvaja samo sobne klimatske naprave. Na trgu pa imajo klime treh modelov. In sicer U-Crown, Hansol in Lomo. Njihove klimatske naprave delujejo brezhibno in tiho. Prav tako pa njihove naprave samo ne hladijo temveč lahko tudi grejejo. Klimatske naprave podjetja Mitsubishi pa imajo nekoliko večjo ponudbo. Kajti njihove klime so namenjene skora za povsod in so vodilni proizvajalec za podjetje Ream. Tako Mitsubishi pri sobnih napravah ponuja naprave, ki jih je mogoče namestiti na steno, nato ponujajo še naprave, ki jih namestimo pod tla, imajo tudi kasetne enote, kanalske enote ter multi sisteme, ki so namenjeni za namestitev zunaj. Poleg tega pa proizvajajo klime, ki so namenjene profesionalni uporabi delijo jih pa na notranje in zunanje sisteme pri notranjih pa jih delijo na podoben način še kot pri sobnih napravah. Prav tako kot pri profesionalnih klimah, ki jih odlikuje posebn dobro učinkovanje so enako razdeljeni tudi Vrf sistemi, ki so na voljo. Za nakup klimatske naprave, se lahko dogovorite tako da pošljete povpraševanje z obrazcem, ki ga izpolnete na njihovi spletni strani. Napišete samo svoj e-naslov, ime in priimek, nato pa se zaposleni pri podjetju Ream z vasi posvetujejo.

Lahko jih tudi pokličete na njihovo brezplačno telefonsko številko na 080 98 98, kjer vam bodo z veseljem pomagali in vam svetovali.