Farmedica je spletna trgovina, kjer prodajajo izključno naravne izdelke brez primesi in konzervansov in jih najdete tukaj www.farmedica.si. Njihova filozofija temelji na izkušnjah slavnega raziskovalca zdravilnih rastlin in naravnega učinkovanja na telo Alfreda Vogla. Njegovi pripravki iz narave so se obdržali desetletja vse od danes in so še vedno izjemno popularni z razlogom, ker so učinkoviti in nimajo stranskih učinkov. Uporabljajo pa se lahko za preventivo, kot tudi dopolnilno zdravljene. Nekateri pa prisegajo samo na naravno zdravljenje in uporabijo izključno te izdelke. Seveda se morate o tem prej pogovoriti z osebnim zdravnikom, da ne naredite kakšne usodne napake za svoje zdravje.

Farmedica

Alfred Vogel je verjel, da je v naravi vse dano, kar človek potrebuje za svojo zaščito. To gotovo velja, če se človek drži pravilne prehrane, pitja čiste vode, gibanja na svežem zraku in dovolj spanja ter se izogiba stresu. Narava pomaga tudi pri boleznih. Včasih je farmacija izdelovala zdravila izključno iz narave, dokler niso izumili sintetična zdravila, ki so lahko cenejša za proizvodnjo. Naravna zdravila imajo namreč dolg proces in sicer je treba rastline ob praven času pobrati, posušiti in predelati, da so res učinkovite. Pri tem obstaja nevarnost, de se jih iztrebi. 

V spletni trgovini Farmedica najdete naravne okrepčilne sokove z vitamini in minerali, tablete iz naravnih rastlin za razne težave, bombone za lajšanje bolečin v grlu, ki so primerni tudi za diabetike, razpršilo za odmašitev nosu, Prostasan tablete za prostato, inhalatorje in še veliko drugega. Poglejte kar sami in se prepričajte. Glede na to, da te izdelke najdete tudi v lekarnah, ste lahko gotovi, da so res kvalitetni.

Na tej spletni strani boste našli tudi preverjene nasvete za vaše zdravje, kako ga ohraniti in si pomagati pri bolezni na čim bolj naraven in neškodljiv način. Če ne veste, kaj bi kupili za vaše težave, imajo živo pomoč uporabnikom preko telefona in jih pokličite ter se posvetujte, kar vas teži. Na drugi strani so usposobljeni svetovalci, ki si bodo vzeli čas za vas in vam pomagali najti prave izdelke. Ne bo vam treba v lekarno, ker boste dobili nasvet preko telefona in naročili izdelke na dom. In če potrebujete enciklopedijo rastlin, tudi to imajo brezplačno na spletni strani.