Tudi vi potrebujete svoj elektro material, da bi lahko nadaljevali zaključna dela v vaši hiši oziroma stanovanju ali pa poslovnem objektu? Potem vam predlagamo, da obiščete spletno trgovino ELTEH.eu, kjer nudijo pestro izbiro elektro materiala za vsak namen. Njihov prodajni program obsega vse panoge, od elektro material za dom, preko ponudbe za industrijo ter energetiko. 

elektro material

V glavnem, spletna trgovina ELTEH se ukvarja s prodajo elektro material za vse namene. Pri njih dobite kvaliteten in dolgotrajen elektro material po najugodnejših možnih cenah. Podjetje je bilo osnovano leta 1973. Takrat so se ukvarjali specifično in samo s proizvodnjo elektro material, zdaj pa so specializirani na prodajo le tega. 

Tisti, ki se odločate za prodajni program “DOM”, boste pod tem zavihkom našli elektro omarice, inštalacijske odklopnike, odštevalne števce, zaščitna stikala, luči, programske ure, varnostno razsvetljavo, stikala in vtičnice, kable, žice, vezni material, inštalacijske kontaktorje, prenapetostno zaščito, senzorje, žarnice, ventilatorje, el. talno gretje in razdelilne omarice. 

Pod zavihki industrija in energetika pa ponujajo iste izdelke, le da so le ti bolj kompleksni in zahtevni, posledično pa tudi dražji. 

Svoj elektro material dobavljajo od dobro znanih domačih in svetovnih proizvajalcev, kot so Zamel, Pheonix contact, EATON, Geros, Tem Čatež, IFM, Kopp, Elten, Socomec, Pollman, Marechal Electric Group, MENVIER CSA, Siemens, Rittal, Iskra zaščite, Cembre, Sick, Pepperl + Fuchs, Iskra MIS, Aspira, Schneider electric, PCE, IFM, Arnocanali, Mersen, Eti, ABB ter Landis + Gyr.

Če vas zanima njihova ponudba, obiščite njihovo spletno stran. Za kakršne koli informacije pa jih lahko kontaktirate preko njihove stacionarne telefonske številke ali pa preko Fax-a. Prav tako imajo svoj elektronski poštni naslov, kamor lahko oddate večja povpraševanja. Njihova poslovalnica se nahaja v okolici Dola pri Ljubljani, odprti pa so od ponedeljka do petka od osme do šestnajste ure.