Dedra je blagovna znamka za vrhunsko orodje. Nakup Dedra brusilnika po ugodni ceni je modra odločitev. Brusilnik je zelo vsestransko orodje, ki lahko brez truda postane stalno mesto v vašem kompletu orodja. Ko se enkrat navadite na uporabo brusilnika, poti nazaj preprosto ni več. Ta brusilnik združuje delovanje dveh različnih brusilnikov, ki se premikata na dva popolnoma različna načina in smeri. Ima različne načine, ki ponujajo brušenje v enem, kot drugi brusilniki v različnih strojih.

Dedra
Brusilnik Dedra za brušenje lesa uporablja trak brusnega papirja oziroma disk. Najbolj učinkovit je za hitro odstranjevanje materiala. Znani so po svojem agresivnem slogu dela. Ti brusilniki so najbolj učinkoviti na ravnih površinah. Če jih iz kakršnega koli razloga obrnete pod kotom, lahko pustijo udrtine in praske ter povzročijo resno škodo. Poleg tega, ker so znani po surovi sili, če z njimi ne ravnate pravilno, lahko odstranijo več materiala, kot ste morda nameravali in celo pustijo luknje v materialu.
Ko se tračni brusilnik premika naprej in nazaj, se krožni brusilnik premika krožno. Znan je tudi kot orbitalni brusilnik, poganja brusni papir v orbitah z zelo visoko hitrostjo. To omogoča, da brusilnik Dedra izravna vse neravne in nepravilne površine. Električni brusilnik z dvojnim delovanjem združuje delovanje tračnega in orbitalnega brusilnika v enem. To pomeni, da se premika naprej in nazaj ter krožno, pri čemer deluje tako kot tračni brusilnik kot kot diskasti brusilnik. Nikakor ne moremo reči, da brusilnik izgleda kot določen tip, lahko je videti kot kateri koli brusilnik in ima vgrajeni obe smeri gibanja. Brusilnik Dedra da ima številne prednosti, ker: zagotavlja popoln zaključek v samo eni potezi, obdeluje vse vrste površin v enem, drugi brusilniki pa jih obdelujejo ločeno, prihrani čas, stroške, moč in fizično energijo.
Prvi in najpomembnejši korak je, da se odločite za vrsto brusilnika z dvojnim delovanjem, ki ga želite. Električni brusilnik deluje na električno energijo. Zelo primeren je za začetnike in preprosto domačo uporabo.