Gumijasti avto tepihi so narejeni po natančnih merah in so popolnoma prilagojeni posameznim avtomobilskim znamkam. Najkakovostnejši avto tepihi imajo visoke robove, ki poenostavljajo čiščenje in učinkovito ščitijo vaše vozilo, poleg tega so opremljeni s pritrdilnimi čepi, zaradi katerih se avto tepih ne premika in vam tako ne uide pod stopalke. S tem se izognete nevarnosti, da bi na primer pomotoma pritisnili napačno stopalko.

 

Avto tepihi Gledring so izdelani iz ekoloških materialov, ki so človeku in okolju prijazni. To je tudi razlog, da nimajo neprijetnega vonja, saj ne vsebujejo nobenih strupenih primesi. V avtomobilski industriji v EU veljajo direktive in zakoni, ki jim morajo ustrezati tudi izdelki za opremo avtomobilov. Gumijasti tepihi Gledring imajo vse potrebne certifikate, med drugim tudi EKO certifikat, saj so izdelani iz naravne mehke gume, ki nudi dober oprijem na podlago.

Gumijasti avto tepihi so izdelani z visoko natančnostjo in strokovnostjo ter se popolnoma prilegajo vašemu vozilu. Prav vsaka oblika avto tepiha Gledring je bila izdelana po skrbno zasnovanih merah, in sicer izključno s strani podjetja Gledring, ki zanje prevzema polno odgovornost.

Nega avto tepihov je izredno preprosta, saj za njihovo čiščenje potrebujete zgolj namensko EKO čistilo za suho pranje Gledring ali pa uporabite visokotlačni čistilec. Vaši avto tepihi bodo na ta način temeljito očiščeni v zelo kratkem času.

Gumijasti avto tepihi so izdelani tako, da se popolnoma prilegajo vašemu vozilu, saj njihova zasnova temelji na obliki, ki je izdelana tako, da ustreza vsakemu modelu. Njihova natančna izdelava pa vam nudi popolno zaščito.

Če ima vaš avtomobil integrirane originalne čepe določene avtomobilske znamke, potem jih imajo tudi avto tepihi Gledring. Originalni varnostni čepi imajo izredno pomembno vlogo, saj zaradi njih avto tepih ne drsi in se vam ne bo pomaknil pod stopalke vozila. Tam se lahko tudi zatakne in vam onemogoči varno krmiljenje vozila, zato je zelo pomembno, da je vaš avto tepih opremljen s takšnimi varnostnimi čepi.