Nakit je nepogrešljiv modni dodatek predvsem pri ženskah. Če si želite unikatnega je Mihaela Kežman nakit pravi naslov za vas. Gospa izdeluje nakit z veliko mero ljubezni in pozornosti in to res za vsak izdelek. Vsi izdelki pa tudi nosijo sporočilo o vrednosti in seveda unikatnosti vsakega izmed nas.

Ga. Mihaela Kežman je imela veliko željo po ustvarjanju, zato je sledilo veliko učenja, preizkušanja, veliko napak ter veliko novih in novih ponovitev. Vse to si šteje kot dragocene izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta. Največ se je naučila od njenih mentorjev, ki so že večkrat predstavili svoj nakit. Svoje izkušnje so z njo delili: Donna Kato, Eva Haškova, Klavdija Kurent, Natalia Garcia de Leaniz in Daniel Toress. Nekateri med njimi so svetovno priznani. Njena ustvarjalna pot je srečala tudi Miss Universe, Sabina Remar, ki je zelo dobra manekenka in nasploh krasna oseba s katero sta začeli izdelovati nakit. Njuno sodelovanje pa je že kmalu obrodilo sadove, saj je kmalu nastala prva in druga kolekcija nakita – S kolekcija in kolekcija Moč besed. Idej je ostalo še veliko in lahko pričakujemo le vrhunski nakit. 

nakit

Na zgoraj omenjeni spletni strani si oglejte tudi kolekcijo ki nosi ime SunRay in kolekcijo SRebrna. V nakit vnese veliko različnih barv in raznovrstnih vzorcev. Pri ustvarjanju najraje dela po navdihu in preizkuša vedno nove možnosti, kako bi nakit še bolj poudaril žensko – njeno barvitost, nežnost in edinstvenost. Njen cilj je, da z nakitom želi poudariti in izraziti to, kar ženske globoko v sebi so.

Ne glede na to na kateri dogodek se odpravljate, je unikatni nakit super izbira kadar si želimo popestriti svoj videz. Takšni pač smo ljudje, da ne maramo biti kot ostali in zato izberemo nekaj posebnega in drugačnega. Ročno izdelan unikatni nakit je okolju popolnoma prijazen in zelen, tako da lahko predstavlja tudi odlično darilo za naše najbližje.