Najem tiskalnika oziroma multifunkcijske naprave je ena izmed stvari kjer si lahko znižate stroške tiskanja in kopiranja. Najem tiskalnika MG biro vam ponuja vse možnosti, od najema multifunkcijske naprave s katero lahko kopirate, tiskate, skenirate ali faksirate dokumente do barvnih ali črno/belih tiskalnikov a4 ali a5 formata.

Najbolje je, da se najprej pogovorite z osebjem kakšne potrebe imate ter kakšne so vaše zahteve, nato pa skupaj z vami poiščejo najboljšo možno rešitev. In kakšne so prednosti če se odločite za najem tiskalnika? Imate kar nekaj prednosti in ena izmed njih je, da imate manjše stroške do 30%, dostavo in postavitev vam izvede osebje podjetja MG biro, pomembno je tudi to da vam ostane več časa za ostala bolj produktivna opravila ter za vsaj 25% se vam zmanjša operativno delo. To pa pomeni da je za nas vse skupaj veliko bolj enostavno, poceni in učinkovito. V Evropi in Sloveniji je praksa pokazala da je znižanje stroškov do 30% realno ter tudi izvedljivo, s tem da pri tem ne trpita vaše delo in učinkovitost.

najem tiskalnika

Kateri aparat pa je tisti ta pravi za vas? Da je najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave smotrn in upravičen je le takrat če vam aparat omogoča učinkovito in nemoteno delo. V primeru da naprava ne odgovarja vašim potrebam ter zahtevam ali je aparat prepočasen in ni dovolj zmogljiv (izpisi niso kakovostni, prepočasen za vašo količino dela..). Možnost je tudi da ne deluje brezhibno kar se kaže kot zastoji papirja, odpovedi, okvare, motnje v delovanju, zato ste lahko še na slabšem kot ste bili. Preden se odločite za najem tiskalnika ali nakup,si morate vzeti čas in razmisliti o zahtevnosti svojega dela. Premislite zakaj tiskalnik ali multifunkcijsko napravo potrebujete, kaj se bo tiskalo in koliko strani se bo tiskalo na teden ali mesec.

Najem tiskalnika je zelo ugodna za vse, ki nočete zmetati kup denarja za drago napravo in še pri stroških se potem kar nekaj pozna. Ponudba je ogromna, vendar morate biti pozorni na podatke proizvajalcev.