Tapkanje je profesionalna tehnika, ki odpravlja mnoge težave, ki jih imamo in so psihičnega izbora. Vedno več ljudi ima v Sloveniji težave s tesnobo, depresijo in drugimi duševnimi tegobami, ki slabo vplivajo na zdravje. Tako stari kot mladi imajo lahko panične napade, strahove, žalost in podobno, vendar si ljudje ne znajo pravilno pomagati. Če imate take težave, poglejte na tej povezavi www.eft.si, kako vam lahko pomagajo strokovnjaki za tapkanje. Sicer obstaja zdravljenje z zdravili, ki ga odredijo zdravniki, ki pa ne odpravlja vzrokov ampak le blaži simptome in zato se človek dejansko ne pozdravi. Obstaja še nekaj drugih terapij. Njihova slabost pa je v tem ,da ne dajejo konkretnih rezultatov v kratkem času. Tapkanje pa je terapija, ki dokazano pomaga.

tapkanje

Profesionalno tapkanje je EFT terapija, ki pomaga dolgoročno in takoj učinkuje. Odpravlja vse duševne stiske, ki so se nabrale v telesu zaradi dolgotrajnega stresa.  Človek je zaradi stresa manj produktiven in ne vidi smisla v svojem življenju. Vse mu gre navzdol, zato včasih ne vidi nobenega izhoda. Ker se te situacije dan na dan ponavljajo, ljudje začnejo zbolevati za raznimi boleznimi, kar lahko odpravi EFT terapija.

Blokade in duševne stiske niso samo v možganih ampak so dejansko fizične blokade v telesu, ki jih je treba odpraviti. To lahko stori profesionalno tapkanje, ki je bilo izumljeno pred časom da ljudem pomaga rešiti duševne težave za dlje časa in na her ter učinkovit način. 

Profesionalno tapkanje je EFT tehnika, ki je bila izpeljana iz akupunkture tako, da se tapka po točkah, ki jih pozna ta tehnika. Tako se stimulirajo akupunkturne točne, s tem pa dosežemo odpravo blokad v telesu. Na ta način dosežemo, da se blokade odpravijo trajno. Pacient je pri tem osredotočen na določen boleč trenutek v življenju. Med tem terapevt ali človek sam izvaja nežno tapkanje ter s tem odpravi blokado.