Orodjarstvo MDM je sodobno tehnološko podjetje, ki uporablja najnovejšo strojno in programsko opremo. Več si preberite na naslovu: https://www.cnc-mdm.si/. Njihova odlika na trgu je visoka raven znanja, ki ga ima njihov mlad in talentiran kolektiv. Zavzemajo se za dostavo kakovostnih izdelkov strankam po konkurenčnih cenah in zagotavljanje hitrih rokov, ki se jih natančno držijo.

Vaš partner za kakovostno orodjarstvo in mehansko obdelavo

Orodjarstvo MDM je družinsko podjetje, ki se je od leta 2001 hitro razvijalo in rastlo. Danes podjetje sestavlja skupina dvajsetih mladih in obetavnih zaposlenih. Njihova glavna dejavnost je mehanska obdelava izdelkov v večjih in manjših serijah ter uporaba različnih materialov. Poleg tega so specializirani tudi za konstruiranje in izdelavo manj zahtevnih projektov, kot so stojala, priprave in podobno, glede na naročila strank. Na področju mehanske obdelave materialov so že več kot 20 let prisotni na trgu, kjer uživajo zaupanje številnih visoko zahtevnih strank. Njihova vizija je, da nenehno vlagajo v ažurno izobraževanje zaposlenih, kar jim omogoča, da se predstavijo kot vrhunska in konkurenčna orodjarna ter gradijo trdno medsebojno zaupanje s strankami.

Sodoben strojni park za najzahtevnejše izdelke

Imajo sodoben strojni park s kar dvanajstimi CNC stroji, kar jim omogoča izdelavo najzahtevnejših izdelkov z visokim nivojem rezkanja in struženja. Pri tem ohranjajo konkurenčne cene in kratke roke izdelave. Njihova ekipa inženirjev v oddelku za tehnološki razvoj zagotavlja nemoteno delovanje in se neprestano spopada z različnimi velikimi izzivi. S tem omogočajo še večje zadovoljstvo njihovih strank. V njihovem poslovanju temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu njihovih strank. Ves čas vključujejo napredno tehnologijo, kar za sabo potegne stalno izobraževanje njihovega kadra, da lahko izpolnjujejo visoke zahteve strank in uvajajo nove trende na trgu. Skupaj si prizadevajo doseči vrhunsko zadovoljstvo na obeh straneh.

Rezkanje – visoka kakovost in prilagodljive rešitve za stranke

Pri rezkanju izdelujejo visoko kakovostne rezane izdelke za različne industrijske sektorje. Njihova proizvodnja obsega tako izdelavo prototipov in manjših kot tudi večjih serij kosov. S pomočjo sodobnih stružnic so sposobni izdelati izdelke iz različnih materialov, kot so aluminij, jeklo, baker, medenina, plastika itd. Poleg tega imajo strokovno znanje in vso potrebno tehnologijo za konstruiranje in razvijanje prototipov, izboljšanje obstoječih rešitev ter pripravo in obdelavo izdelkov. V okviru strojegradnje prilagajajo svoje storitve glede na potrebe njihovih cenjenih strank. Izdelujejo manjše projekte po njihovem naročilu. Njihova orodjarna je specializirana za načrtovanje in izdelavo različnih rešitev za serijsko proizvodnjo glede na želje naročnika.

CNC rezkanje

Specializirani za rezkanje kovin in plastike

Specializirani so za rezkanje in ponujajo visoko kakovostne storitve in izdelke, kar je ključnega pomena za napredek v različnih industrijskih panogah. Področja, kot so elektrotehnika, hidravlika, strojništvo v širokem pomenu, pogonske in laserske tehnologije, medicina ter številne druge tehnike, so gonilni motorji sodobnega sveta. Zato je izjemno pomembno, da jim zagotavljamo vrhunsko kakovost na vsakem koraku ter vso potrebno podporo kadarkoli in kjerkoli.

So strokovnjaki za rezkanje kovin in drugih materialov, vključno s plastiko. Zanesljivo in natančno CNC rezkanje jim omogoča, da njihovim strankam vedno znova dostavljajo tudi najbolj kompleksne komponente iz aluminija, jekla ali plastike. Njihovi izdelki so ustvarjeni s preciznostjo in popolnoma prilagojeni vašim željam. Njihova temeljita in nenehno posodobljena proizvodnja temelji na dveh ključnih elementih: izdelavi prototipnih kosov in manjših serij ter izdelavi večjih serij po meri stranke. Ne glede na to, ali potrebujete rezkanje kovin ali plastike, so tu, da vam omogočijo izdelke po vaših željah in zahtevah. Stopite v stik z njimi, skupaj lahko najdete najoptimalnejšo rešitev.

Zaupajte jim vaš projekt za CNC struženje

Zaupajte jim vaš projekt, ko gre za CNC struženje. Sodobni proizvodni sistemi, ki predstavljajo temelj uspešnih industrij, zahtevajo vrhunske izdelke in storitve na najvišjem nivoju. Njihova glavna usmeritev je natančnost, zanesljivost, visoka kakovost materialov in izdelave, hitra izdelava ter dostopne cene. Zadovoljstvo strank ima za njih izjemno pomembnost, saj želijo vzpostaviti dolgoročno sodelovanje, ki bo prinašalo koristi vsem. Pri CNC struženju kovine in plastike pristopajo s celovitostjo in profesionalnostjo. Kot zanesljiv in skrben proizvajalec si prizadevajo zagotoviti dele najvišje kakovosti pri CNC struženju.

Natančno in zanesljivo CNC struženje za različne materiale

Pri njih lahko dobite natančno in zanesljivo CNC struženje kovine ali drugih materialov. Obdelujejo različne materiale, vključno z aluminijem, jeklom, bakrom, medenino, plastiko in še več. Pri vsakem izdelku skrbno izberejo ustrezno obdelovalno napravo, orodja, parametre in načrt vodenja. Če vas zanima več podrobnosti, jih kontaktirajte in z veseljem vam posredujejo dodatne informacije.

Program strojegradnje je zanimivo področje, kjer običajno izdelujemo po en kos izdelka, redko pa več kosov hkrati. Vendar pa se na tem področju pogosto pojavijo ponovljena naročila za posamezne stroje brez sprememb ali podobna, kjer lahko izkoristimo preteklo izkušnjo pri izdelavi funkcionalnih sklopov.

CNC struženje za manjše kose – učinkovita in kakovostna rešitev

Nekdaj je veljalo prepričanje, da se CNC postopki, kot je na primer CNC struženje, ne izplačajo za manjše kose, saj naj bi priprava programov za sodobne CNC stroje bila preveč časovno in finančno zahtevna. Vendar to prepričanje ne drži več. Strogo predpisana kakovost potrjuje, da se tudi za posamezne kose uporablja CNC obdelava. Brezhibno izdelani kosi zmanjšujejo zastoje pri montaži in zagonu strojev. Poleg tega lahko pri ponovitvenih naročilih uporabijo že pripravljeno dokumentacijo in programe za obdelavo. Poleg samoumevno zahtevane kakovosti so pri strojegradnji ključnega pomena tudi stroški in čas od naročila do dostave stroja.