Klima za avtodome je dobra rešitev za vroče poletne dni, da svoj avtodom in prikolico ohladite na prijetno temperaturo za kakovostno bivanje na dopustu. Priporoča se klima za avtodome – nakup preko spleta in montaža v živo, saj mora klimo namestiti izkušen mojster, da ne pride do električnega udara. Dejansko je montaža v samo ceno klime že všteta zato, ko jo kupite preko spleta, se potem dogovorite za termin in klima za avtodome vas bo počakala v podjetju. Mojstri pa jo bodo vgradili hitro in učinkovito, ko pridete.

klima za avtodome

Ta klima za avtodome je nekaj posebnega zato, ker je majhna in izjemno varčna. Ne bo vam obremenila baterije v avtodomu in ne porabila dosti elektrike. Nova tehnologija to seveda omogoča. Hkrati je ta klima za avtodome izdelana kot LED luč, kar pomeni, da vam bo prostor še prijetno osvetlila v kateri koli barvi boste hoteli, ki jo lahko seva.

Tako si boste v avtodomu pričarali najboljše vzdušje, ki ga lahko imate v svojem premičnem domu. To bo vaše zasebno kraljestvo, v katerem boste lahko jedli in spali kadar boste hoteli ter ubogali svoj bioritem. To bo za počitnice še najbolj zdravo in sproščujoče, ker ima vsaka oseba in vsaka družina nek svoj ritem ter svoje navade.

Klima za avtodome je lepo oblikovana, da bo prostor polepšala. Ker je pod stropom, se je ne vidi, dokler ne prižgete luči. Z daljinskim upravljalnikom boste lahko usmerili tok zraka in moč pihanja ter temperaturo, kakor želite. Ta klima ne bo pihala v vas, ampak ob stenah in bo shladila vozila do 7 m dolžine.

Drugi del klime je na strehi avtodoma. Izdelan je aerodinamično zato, da ne bo ovirala vozila pri vožnji, ker ne bo povzročala zračnega upora. Poleg tega je tako majhna, da je na strehi še vedno dovolj prostora za ostalo, kar želeli gor imeti, na primer prtljažnik, anteno ali sončni panel.

Če želite imeti eno najbolj sodobnih, inovativnih, uporabnih in majhnih klim, ki piha tako da se ne boste prehladiti, je ta klima res prava izbira za vas in vaše vozilo. Ko bo nameščena, ne boste mogli verjeti, kakšna bo razlika in kako se bo udobje v vozilu povečalo med vožnjo ali med kampiranjem.