Golte apartmaji na smučišču so dobesedno zraven gondole in prog, zato imate minutko do tja iz lastnega najetega stanovanja, ki je udobno in toplo. Vsi apartmaji na smučišču Golte so zelo prostorni na kar 70 kvadratnih metrih in imajo tudi teraso za prekrasen razgled na gore in zimsko idilo. Apartmaji so dostopni v vseh letnih časih in so zasneženi večji del leta, ostali del leta pa služijo kot odlična izhodiščna točka za prečudovite izlete v pravljični deželi. Če hočete resničen mir in gorski zrak, potem ste zadeli terno.

Golte apartmaji na smučišču
Golte apartmaji na smučišču nudijo celotni družini dober oddih in vir zabave ter rekreacije, kot je ne boste našli nikjer drugje. Gre za čista stanovanja, razkužena, svetla in dovolj prostorna za družabne igre v odmoru. Sami lahko kuhate ali pa si privoščite domače jedi v bližnjem hotelu in restavraciji. Ta hotel pa vas bo razvajal tudi z masažo in še savno imajo. Golte apartmaji na smučišču nudijo vse to in še več, odvisno je od vas, kaj vse boste tam videli, spoznali, srečali in doživeli.
Golte apartmaji na smučišču nudijo ne samo smučanje in sankanje takoj zraven vašega bivališča, ampak tudi, da lahko pod njimi parkirate svoj avto, ki je vedno na dosegu roke, če bi ga potrebovali ali radi imeli pod nadzorom. Tovrsten odmor si le privoščite, ker si ga zaslužite. Ne sprejemajo turističnih bonov, boste pa dobili dober popust za več dni in noči skupaj, ko boste tam. Najmanj pa vas sprejmejo za štiri dni.
Če bi se zgodilo, da bi potrebovali še kakšno ležišče za vaše malčke ali prijatelje, vam ga bodo z veseljem tudi takoj uredili. Ti apartmaji imajo posebnost, da imate vse v stanovanju vključno z vežo in čistilnim kotom. Za sneg ne skrbite, ker ga ročno kidajo okoli apartmajev in je vedno počiščeno tako, da vam je proga dostopna, kot tudi avto ter hotel.