Čistilni servis mora biti zanesljiv in dosleden pri čiščenju, še posebej za viruse kot je Covid19, kar si preberite več na https://cistociscenje.si/ in naročite dezinfekcijo ter čiščenje, ki bo dovolj učinkovito, da se boste znebili tega virusa. Zanesljiv in usposobljen čistilni servis bo naredil vsak dan tako dezinfekcijo, da boste lahko v miru delali, ne da bi se kdo od uslužbencev okužil ter prenesel to zelo nalezljivo bolezen na druge. Splača se potruditi zaradi lastne varnosti in zdravja, ker nekateri ljudje to bolezen zelo težko prenesejo ali sploh ne.

čistilni servis

Zanesljiv in usposobljen čistilni servis ve kako očistiti prostore, ne da bi jih pri tem tudi zastrupljali, saj uporablja naravna bio razgradljiva čistila, ki niso škodljiva človeku. Uporablja tudi moderne stroje in pristope za hitro globinsko čiščenje stolov, tal, ki niso gladka, sten in seveda poskrbi tudi za mize, stole in drugo pohištvo ter celo za rastline.

Kar pa je najbolj pomembno je to, da mora čistilni servis temeljito in dobro očistiti vse predmete, ki so viri prenašanja virusov z enega človeka na drugega. To pa so v prvi vrsti tipkovnice, miške, kljuke, stranišče, školjka in podobno, tudi stikala za luči niso nedolžna. Vse to je treba dobro razkuževati in čistiti vse enkrat dnevno, da ne pride do težav zaradi nečistoče.

Dober čistilni servis je nujen za vsako poslovanje, za pisarne in proizvodnjo zato, ker mora biti okolje čisto in brezhibno za zdravo in dobro delo. Brez tega ne gre in je čistoča dejansko osnova vsega. Higiena je tista, ki se mora odražati najprej v podjetju in nato se lahko ustvarja še vse ostalo.

Servis bo delal potem, ko vas ne bo v pisarnah in sicer zvečer ali ponoči, torej ko bo pisarna prosta. Vse to se dogorite s servisom ter prej povprašajte, kako čistijo in kakšna čistila uporabljajo, ker to seveda za zdravje tudi ni vseeno.