V obdobju med 15. 11 in 15. 3 so zimske gume obvezni del opreme vašega vozila. Se sprašujete, kaj bo s cenami zimskih gum? V spletni trgovini Poceni gume boste dobili vaše nove zimske gume priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah. Zimske gume so prilagojene nižjim temperaturam in zimskim razmeram. Narejene so iz specifične gume, ki se kar najbolje obnese pri nizkih temperaturah. Profil je oblikovan tako, da omogoča boljši oprijem cestišča ter tako boljše upravljanje vozila. Dobro se spoprijemajo s snegom in poledico ter preprečujejo možnost zdrsa. Zato je to tudi veliko bolj varna odločitev kar pa je najpomembnejše.

 zimske gume
V primeru, da imate vse leto nameščene letne gume, pa so obvezen del opreme tudi verige. Vendar pa tveganje ni preveč pametno. Povzročitev zastoja in oviranje prometa na cesti zaradi neprimerne opreme vas lahko stane tudi 500 € in še pet kazenskih točk. Kar pa vsekakor ni zanemarljivo. Prava izbira zimskih gum zahteva nekaj časa ali posveta s strokovnjakom. Priporočljivo je, da se pred nakupom prepričate o narejenih testih ter poiščite zimske gume z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Pri zimskih gumah mora biti izbira kakovosti pred ceno, saj gre v tem primeru za vprašanje varnosti. V podjetju Poceni gume najdete visoko kakovost, priznane blagovne znamke kot so Sava, Goodyear in Dunlop ter dostopno ceno. S tem si zagotovite kar se da varno vožnjo v zimskem času.
V podjetju so vam na voljo za vsa vprašanja. Če ste v dvomih katere zimske gume izbrati jih brez pomislekov kontaktirajte in pomagali vam bodo izbrati najbolj primerne za vas. V podjetju Poceni gume pa boste poleg zimskih gum našli tudi vrsto letnih gum za vaše avtomobile, pa tudi pestro izbiro moto gum za vse motoristične navdušence. Lahko se odločite za montažo pnevmatik v njihovi delavnici , ker bodo poskrbeli, da bodo pnevmatike nameščene hitro in kakovostno. V primeru, da se za montažo ne odločite, pa vam pnevmatike hitro in ugodno dostavijo na dom.