Družinsko podjetje Avtohiša Žibert je začelo delovati leta 1990. S preko 30-letnimi izkušnjami so svojo dejavnost razširili, da vključuje tudi prodajo kakovostnih vrtnih strojev. Več si preberite na naslovu: www.vrtni-stroji.si. So pooblaščeni prodajalec in serviser za vrtni in industrijski program Honda ter baterijski vrtni program EGO Power+. Njihova trgovina se nahaja v Britofu pri Kranju, kjer lahko izdelke kupite osebno ali jih naročite preko njihove spletne trgovine. Več kot 30 let prisotnosti na trgu jim prinaša prednost tradicije, kakovosti in strokovnosti. Z veseljem sledijo željam in potrebam svojih strank, da skupaj dosežejo zastavljene cilje.

Vrtni stroji

Strokovno svetovanje pri izbiri orodja

Če imate težave pri izbiri orodja in potrebujete strokovno pomoč, vam z veseljem svetujejo ter pomagajo najti pravi izdelek za vaše potrebe. Na voljo je tudi ogled izdelkov v njihovem salonu. Njihov servis zagotavlja redno vzdrževanje, popravila, dodatno opremo in rezervne dele za vse izdelke v ponudbi. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamk Honda in EGO Power+ zagotavljajo kakovostne storitve in hitro reševanje težav.

Raznolika ponudba orodja

V trgovini ponujajo širok nabor izdelkov znamke Honda, vključno s kosilnicami, nitkastimi kosilnicami, agregati, vodnimi črpalkami, traktorskimi kosilnicami, robotskimi kosilnicami, prekopalniki, škarjami za živo mejo, puhalniki, snežnimi frezami, transporterji in dodatno opremo. Prav tako so na voljo izdelki znamke EGO Power+ kot so kosilnice, Zero Turn kosilnice, nitkaste kosilnice, škarje za živo mejo, puhalniki, žage, baterije in polnilci, snežne freze ter dodatna oprema. Za zahtevne uporabnike je na voljo tudi linija Professional-X. V trgovini vam z veseljem pomagajo pri izbiri in pojasnijo vse lastnosti njihovih izdelkov.

Urejanje trate s kosilnicami Honda in EGO Power+

Honda kosilnice so odlična izbira za preprosto vzdrževanje vaše zelenice. Na njihovi spletni strani najdete široko ponudbo kakovostnih kosilnic, primernih za različne velikosti površin. So lahke za uporabo in omogočajo enostavno upravljanje zahvaljujoč naprednim sistemom, kot so Versamow, Roto-Stop in Smart Drive. Tako lahko kosilnico upravljate le s konicami prstov, ne glede na velikost ali naklon vaše trate. Te kosilnice so zasnovane za izjemen videz trate, hkrati pa vam prihranijo čas in trud.