Potrebujete hiter ter kakovosten tisk letakov? Potem je podjetja Magma Media pravo za vas. Podjetje Magma Media ponuja tisk letakov, ki je zelo hiter ter seveda tudi poceni. Letake vam lahko natisnejo že v 24 urah od prejetja naročila. Za posamezen letak natisnjen pri tem podjetju pa boste odšteli zgolj 0,21€ kar je seveda zelo zelo ugodno. Ob natisu več kot 2.500 pa je cena še nižja saj dobite letake po ceni kar 0,05€.

Poleg storitve tisk letakov vam podjetje nudi tudi oblikovanje letakov ter samo kreativno svetovanje. Pri storitvi tisk letakov lahko izbirate med mnogimi različnimi in kvalitetnimi materiali na katere bi želeli tisk letakov. Ker pri podjetju vedo da je hitrost zelo pomembna in kakovost prav tako se zavezujejo, da vam bodo v 24 urah od prejetja naročila natisnili vaše letake in na ta tisk letakov nudijo tudi garancijo. Tako lahko v primeru kakršnih koli napak letake vrnete in natisnili vam bodo nove.

tisk letakov

Zakaj se sploh odločiti za tisk letakov ? Letaki vam omogočajo promocijo podjetja oz. vaše storitve poleg tega pa vam nudijo tudi razpoznavnost. Tako bo več ljudi izvedelo za vas oz. vašo storitev in bodo vedeli s čim se ukvarjate. Tako boste dobili več potencialnih kupcev, ki se bodo zanimali za vašo storitev. Letaki morajo seveda izgledati dobro tako, da jih bodo ljudje z veseljem pogledali. Kvalitetno izdelan logotip ter dober pozdravni tekst sta ključnega pomena za pridobitev potencialnih strank, ki se za storitev zanimajo. Tisk letakov je zelo pomemben za kvaliteto predstavitve vašega podjetja. Le tako ga boste lansirali med stranke z konkretnim zanimanjem.

Če želite izvedeti več informacij o podjetju in samih storitvah s katerimi se ukvarjajo lahko obiščete spletno stran magmamedia.si ter se na lastne oči prepričate o kvaliteti in ponudbi samega podjetja.