Ali pa se odločate med različnimi destinacijami, kjer bi lahko praznovali novo leto, pa niste v nobeno prav zares prepričani? Odločil sem se, da za vas objavim različne kraje, ki sem jih za novo leto že obiskal sam, ter vas tako opremim z novimi možnostmi. Seveda ste vabljeni, da mi posredujete tudi svoje predloge oz. destinacije za silvestrovanje 2017, s katerimi ste bili v preteklosti zadovoljni sami. Če ste torej siti videvanja vedno enakih obrazov za novo leto, ter bi se za silvestrovanje 2017 raje podali v neznano, berite naprej.

Ena izmed odličnih izkušenj, ki sem jih doživel, je bilo zagotovo silvestrovanje na Palah, v Bosni in Hercegovini. Poskrbljeno je bilo za obilico zabave ter dobre družbe, pa tudi za odlično ter ugodno hrano in pijačo. Banja Luka je naslednji kraj, v katerem še sicer nisem praznoval, se pa resno odločam, da bi letošnje novo leto preživel prav tam. Tam boste našli obilo lepih žensk, ugodne nastanitve in prijetno družbo. Seveda boste tam našli tudi mnogo zabavnih aktivnosti – ogledali si boste lahko prelepo mesto, kjer je zabave na pretek, seveda pa je na pretek tudi mnogo ponudnikov okusnih čevapčičev ter rakije.

silvestrovanje 2017

Če ste po naravi bolj človek, ki ne uživa najbolj v hrupnih ter neskončno glasnih zabavah, lahko za novo leto obiščete tudi smučišče Jahorina. Tam boste za svoj denar dobili res veliko – čisto nastanitev, celodnevno smučanje, hrano, pijačo ter seveda gostoljubno dobrodošlico. Zaradi odlične geografske lege smučišča, si lahko vzamete tudi kakšen dodaten dan ter se zapeljete še do Sarajeva ali jame Orlovače. Za duše, ki obožujejo zgodovino, pa bo idealen tudi izlet do ostankov bombardiranega radarja na Jahorini.

Silvestrovanje 2017 v Bosni in Hercegovini bo tako nepozabno, ne glede na to, kateri kraj boste izbrali. Nizke cene, odlična kvaliteta, prijazni in gostoljubni ljudje, ki se radi zabavajo v pozno noč, prepričajo čedalje več Slovencev, da se odpravijo na nepozabno doživetje.