Če se odločate za kakršen koli lepotni poseg vam priporočam, da pogledate na to spletno stran https://estetika-medart.si/storitve/lepotni-posegi/ . Včasih se je težko odločiti komu zaupati, kdo je nekako najbolj sposoben, da mu zaupati in iti po nož. Teh lepotnih kirurgov je pri nam že nekaj, ampak, kot pravim ni vsem za zaupati. Zakaj ne? Niso vsi izkušeni, mogoče nimajo dovolj prakse. Najboljše se je pred samo odločitvijo dobro pozanimati, kdo je najboljši, kdo naredi vse, kot mora in pri katerem so bili drugi najbolj zadovoljni. Teh informacij danes ni težko poiskati na spletu.

Kaj sploh so lepotni posegi? Za to se odločijo navadno ljudje, ki nekako niso zadovoljni s svojim telesom. Lepotni kirurgi nato žensko ali moškega operirajo in naredijo, kot si bolnik je zaželel. Seveda največ krat se za lepotni poseg odločajo ženske, kar tudi rade pokažejo in se tudi pohvalijo. Lepotni posegi so varni, ampak lahko pustijo tudi kakšne reakcije. Lahko pride do zapletov, ampak je tega zelo malo. Jaz osebno se s temi posegi ne strinjam, ker včasih lepa ženska iz sebe naredi, grdo povedano strašilo. Mislim, če se že kdo za nekaj takega odloči naj gre do neke meje.

lepotni posegi

Največ krat se ženske odločajo za povečanje prsi. Tukaj imajo ženske največ težav in mislijo, da so večje prsi bolj priljubljene pri moških. Prav tako ne zaostajajo povečanje ustnic. Da pa pride do samega posega ni tako enostavno. Lepotni posegi niso dolge operacije, odvisno kaj si mislite popraviti. Preden greste pod nož sledi najprej posvet z kirurgom, da se prepriča, če si res to želite vi. Potem je še tukaj sam pregled, da vidi, če ste primeren kandidat, da ste zdravi in ne bo prišlo do kakšnih težav. Tudi po samem posegu ne bo takoj vidna sprememba, saj bo kar en čas še oteklina preden bo viden rezultat. Prav tako boste en čas čutili bolečine. Samo vemo kaj pravijo za lepoto je treba potrpeti.