Podjetje Humbaur ima dolgo in bogato zgodovino, ki se je začela že leta 1957 v Nemčiji. Njihovo ponudbo si oglejte na strani: https://www.prikolice-trisa.si/sl/blagovne-znamke/humbaur/. Na začetku se je podjetje ukvarjalo s prodajo različnih kmetijskih izdelkov, med katerimi so bile prikolice, plugi ter mlini za žito. Sčasoma pa se je odločilo razširiti svoje poslovanje na druge panoge in v sedemdesetih letih začelo vlagati v proizvodnjo prikolic.

Razširitev na evropske trge in vodilna vloga

V osemdesetih letih se je podjetje Humbaur razširilo izven Nemčije in svoje poslovanje razširilo na druge evropske trge, vključno z Avstrijo, Švico in drugimi sosednjimi državami. V njihovi bogati ponudbi najdemo različne modele prikolic, vključno s tovornimi prikolicami, prikolicami za prevoz živali ter prikolicami za šport in prosti čas. Humbaur prikolice so med strokovnjaki prepoznane kot sinonim kakovosti, inovativnosti ter varnosti, kar zagotavlja, da bo podjetje še dolga leta ostalo na vrhu.

Humbaur

Visoka raznolikost in tehnološki standardi prikolic

Podjetje se lahko pohvali z 11 različnimi serijami in različnimi modeli prikolic, ki pokrivajo območje od 750 kg do 55 ton skupne teže. Njihova obsežna paleta izdelkov izpolnjuje najvišje standarde tehnologije. Za podjetje je ključnega pomena nenehno izpopolnjevanje svojih tehnik obdelave različnih materialov. Tovarno podjetja v nemškem Gersthofnu vsak teden zapusti približno 1200 prikolic, kar pomeni približno 60000 enot na leto. Ti izjemni rezultati so doseženi zahvaljujoč motiviranim in usposobljenim strokovnjakom.

Kakovost, varnost in trajnost

Vse prikolice Humbaur so izdelane v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti. Izdelane so iz izključno najboljših materialov, pri čemer podjetje sodeluje z vodilnimi dobavitelji, da zagotovi trpežnost in zanesljivost prikolic. Zaradi skrbne oblikovanosti in funkcionalnosti so prikolice izjemno učinkovite in enostavne za uporabo.

Prilagodljivost in prikolice po Meri

V ponudbi podjetja so na voljo prikolice različnih oblik, velikosti in zmogljivosti. Ena od glavnih prednosti njihovih prikolic je njihova prilagodljivost. Podjetje se trudi ustreči željam strank in prikolice prilagoditi njihovim specifičnim potrebam. To je izjemno pomembno za stranke, ki potrebujejo prikolico za posebne namene, na primer za prevoz plovil ali gradbenih strojev. Če v ponudbi ne najdete prikolice, ki bi popolnoma ustrezala vašim potrebam, vam jo lahko podjetje Humbaur izdela tudi po meri.

Tovorne prikolice za vse potrebe

Tovorne prikolice predstavljajo idealno rešitev za prevoz različnih materialov in tovora. V ponudbi prikolic boste našli platformne in nakladalne prikolice, kiperje in tudi druge vrste prikolic, ki so bile izdelane za različne potrebe in namene. Te prikolice so izjemno trpežne in izdelane iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Opremljene so tudi z najnovejšimi varnostnimi funkcijami, kot so varnostni trakovi in zavorne luči, ki omogočajo varno prevažanje tovora. Verjamemo, da boste med široko ponudbo prikolic našli takšno, ki bo ustrezala vašim potrebam, ne glede na to, ali boste prikolico uporabljali za prevoz strojev, gradbenega materiala ali drugega tovora.

Prikolice za varen prevoz živali

Prikolice za prevoz živali so posebej zasnovane, da zagotovijo varen in udoben prevoz živali. V ponudbi boste našli različne vrste prikolic za prevoz goveda, prašičev, ovc in konjev. Vse prikolice so opremljene s številnimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo varnost in udobje živali med transportom. To vključuje vgrajene varnostne trakove, stene za preprečevanje premikanja živali ter prezračevalne sisteme, ki zagotavljajo kroženje zraka v prikolici. Za tiste, ki prevažajo več živali hkrati ali pa potrebujejo prostor za dodaten tovor, so na voljo tudi prikolice z ločenimi prostori. Prikolice Humbaur bodo poskrbele, da bodo živali varno in udobno prispele na cilj, ne glede na to, ali gre za izlet, tekmovanje ali prevoz na kmetijo.

Prikolice za prevoz in prodajo živil

V njihovi pestri ponudbi boste našli raznolik nabor prikolic, namenjenih tako prevozu kot prodaji živil. Te prikolice so posebej zasnovane za ohranjanje optimalnih temperaturnih pogojev in visoko kakovost hrane med prevozom. Podjetje proizvaja hladilne prikolice različnih velikosti in namenov – od manjših, primernejših za krajše razdalje, do večjih, ki se odlično obnesejo tudi pri zahtevnejših prevozih. Ponujajo tudi priročne prodajne prikolice, idealne za prodajo na prireditvah, uličnih festivalih in drugih dogodkih. Vse prodajne prikolice so opremljene s hladilnimi enotami ter različnimi predali in policami za shranjevanje izdelkov pri optimalnih temperaturah. Če iščete zanesljivo hladilno ali prodajno prikolico, je Humbaur prava izbira za vas!

Specialne prikolice za različne potrebe

V ponudbi boste prav tako našli specialne prikolice, ki so prilagojene specifičnim potrebam različnih kupcev. To vključuje prikolice za prevoz kabelskih kolutov, prikolice z navoznimi rampami in druge specialne modele. Vse prikolice so izdelane po najvišjih standardih kakovosti, kar zagotavlja zanesljivost in varnost uporabnikom. Poleg tega so opremljene s sodobnimi tehnologijami, ki omogočajo enostavno uporabo in vzdrževanje. Ne glede na to, za kateri model prikolice se odločite, lahko zaupate, da bo Humbaur prikolica zanesljiva in učinkovita, ter bo ustrezala vašim specifičnim zahtevam in potrebam.

Podjetje Humbaur se zavezuje k zagotavljanju najvišje kakovosti svojih izdelkov. Preden jih ponudi na trgu, izvaja skrbne preizkuse na testnih stezah, kjer se njihova delovanje in vzdržljivost preizkušata pod najtežjimi možnimi pogoji. To je ključno, saj želijo zagotoviti, da bodo njihove prikolice zanesljive in učinkovite.