Izkušnjo Escape room Ljubljana enostavno morate doživeti tudi na lastni koži, saj je nekaj nepozabnega. Ne glede na to, s kakšnim razlogom prihajate, ste vedno dobrodošli, da svoje možgančke nekoliko napnete ter ugotovite, kako rešiti zanko ter si na ta način omogočiti izhod na prosto. Za uspešen pobeg iz sobe boste potrebovali od enega do štiri partnerje. V dveh tematsko različnih sobah pa boste mogli najti rešitev problema ter si tako zagotoviti zmago. Escape room Ljubljana predstavlja odličen prostor za krepitev skupinskega duha, timskega dela, pa tudi partnerske veze. Obiščite nas na http://mindmaze.si/escape-room-ljubljana/!

escape room Ljubljana

Zgodovina sobe pobega sega okoli trideset let v preteklost, natančneje v 1980., ko so igralci računalniških igric uživali v prvih virtualnih igrah takšnega tipa. Skozi leta se je virtualna igra prenesla v realnost, zato lahko danes uživate tudi v resničnem doživetju, z resničnimi predmeti, ki jih morate poiskati ter na ta način iznajti širšo sliko, ki se vam kaže skozi raziskovanje. Z obiskom Escape room Ljubljana boste okrepili svoje spominske kapacitete, saj boste v kratkem času primorani spoznati ter povezati mnogo med seboj povezanih dejstev, ki skupaj tvorijo celoto. Z obiskom sobe pobega boste izrazili svojo kreativnost ter v skupino doprinesli svoj vložek. Le s skupnim sodelovanjem boste rešili problem, zato je tovrstna igra kot nalašč za krepljenje profesionalnih timov, ki so na delu vedno odvisni med seboj. Do izraza bo prišla skupinska dinamika, skozi katero boste lahko opazovali lastno vlogo v skupini. Na ta način boste spoznali delovanje samih sebe, pa tudi drugih, ko se znajdete v stresnih situacijah.

Kljub temu, da se v vsakdanjem življenju običajno posvečamo le eni strani problema, saj ga tako razdelimo na več manjših delov, boste morali v Escape room Ljubljana vklopiti tako mikro kot makro nivo razumevanja, tako pa preizkusili svoje resnične sposobnosti. Zagotavljamo vam, da se boste ob vsem tem neizmerno zabavali ter poglobili odnose z ostalimi!