Bivalni kombi je super rešitev z počitnice. Naročite ga lahko tukaj https://www.robetamobil.si/. Najbolje je, da si bivalni kombi že prej pogledate in se posvetujete z mojstrom, kako bi ga naredil za vaše potrebe. Nekaj se da prilagoditi, večinoma pa so že standardni načrti, ki se obnesejo pri določenih vrstah kombijev, ki jih tako spremenijo v hišo na štirih kolesih. V njih imate vse, tako kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in spalnico, pa še shrambo imate. Ima elektriko in vodo, pa še klimo po potrebi, gretje pa je vsekakor nujni del dobrega počutja v takem vozilu, ker je lahko pomoči kar precej mraz in se lahko ogrejete.

bivalni kombi

Ko se določite za bivalni kombi, se boste morali še odločiti, kako velikega boste imeli. Za eno ali dve osebi lahko imate manjšega, kot za družino. Vendar lahko tudi vi nabavite večjega, čeprav vas ni veliko, če vam pomeni udobje dosti več, kot cena vozila. Vsak bivalni kombi vam nudi bivalno udobje lastnega doma. Kar pa ima več od stacionarne hiše pa je to, da je to vozilo gibljivo in lahko greste, kamor vas je volja in kadar hočete.

V kombiju ne boste imeli nobenih ovir in omejitev glede druženja, prehranjevanja, spanja in drugih aktivnosti, ki jih morate v hotelih prilagajati drugim in nesmiselnim urnikom, kateri ni nujno da vam res tudi ustrezajo.

Bivalni kombi se prilagaja vašim potrebam in bioritmu ter tudi zahtevam in željam, ki jih imate glede svobodnih počitnic že dolgo. Kraj lahko zamenjate takoj in ostanete nekje, kjer vam je všeč dlje časa. Bivalno vozilo je zelo varno in vas varuje pred vremenskimi vlivi, mrazom ter živalmi. Lahko ima tudi klimo, da je bivanje v vročih dneh še bolj prijetno. Vaše življenje se bo tako res izboljšalo. Če imate otroke, bodo uživali in si razširili obzorja. Hvaležni vam bodo tudi, ko bodo odrasli.