Bližajo se lepi in sončni dnevi, ki so primerni za preživljanje prostega časa v naravi. Kranjska Gora je odlična lokacija za vse, ki si želijo mirnega oddiha in uživanja v prečudovitem okolju. Ker pa je en dan premalo za popoln oddih, so apartmaji v Kranjski Gori ena izmed možnosti, kjer lahko prenočite in izkoristite svoje počitnice na polno. Apartmaji omogočajo, da nimate nobenih omejitev in se počutite kot doma.

Apartmaji Kranjska Gora Šteblaj za vse skupine ljudi

Apartmaji Kranjska Gora Šteblaj so namenjeni parom, družinam ali skupinam prijateljev do šest oseb. Izbirate lahko med različnimi vrstami apartmajev. Vsi so prostorni in moderno opremljeni. Poleg tega pa se nahajajo zraven smučišča v Kranjski Gori ali pa v samem centru. Zaradi tega so apartmaji Kranjska Gora odlično izhodišče za vse vrste dnevnih izletov in aktivnosti. Opremljeni so moderno, s sodobno opremo, tako da ne pogrešate televizije ali brezžičnega interneta, ki ga imate tudi doma. Največji plus apartmajev so seveda veliki prostori. Tako je, ne glede na skupino obiskovalcev, vsakemu omogočeno, da se udobno namesti v apartmajih.

 Apartmaji Kranjska Gora Šteblaj so odlično izhodišče za različne izlete po okolici Kranjske Gore. Kot je znano, ponuja okolica Kranjske Gore aktivnosti, med katerimi lahko vsak najde nekaj zase. Tisti, ki radi hodijo, imajo ogromno možnosti, da osvojijo vrhove sosednjih gora. Lahko se odločite za bolj lahke poti, pa vse do zelo zahtevnih poti, ki so primerne za izkušene pohodnike. Za tiste, ki radi kolesarijo, je narejenih veliko kolesarskih poti do bližnjih znamenitosti. Izključeni pa niso niti tisti, ki jim hoja v gore ali kolesarjenje ni najljubše. Lahko se usedejo ob jezeru Jasna ali pa obiščejo Zelence, kjer lahko občudujejo naravo. Tudi bližnji kraji, kot je Ruska kapelica in podobno, imajo možnost dostopa z avtomobilom, zato obisk Kranjske Gore primeren za majhne otroke in odrasle.