Defibrilatorji so ključni za oživljanje in reševanje življenj v primeru srčnega zastoja. Med različnimi možnostmi je AED Defibtech Lifeline izstopajoča izbira. To je najbolj prodajan avtomatski zunanji defibrilator v Sloveniji, kar predstavlja več kot 60% vseh defibrilatorjev v uporabi. Ta naprava je znana po svoji izjemno dolgi življenjski dobi baterije ter izjemni zanesljivosti.

Izjemno dolga življenjska doba baterije in delovanje v ekstremnih pogojih

Defibrilator Defibtech Lifeline se ponaša z najdaljšo življenjsko dobo baterije med vsemi zunanjimi defibrilatorji, kar znaša 7 let, s kapaciteto za 300 šokov. Ta AED je edini, ki je prejel atest za delovanje pri temperaturah pod 0°C, saj deluje vse do -30°C. Njegova zmogljivost ostaja nedotaknjena tudi v ekstremnih hladnih razmerah.

AED

Hiter in pripravljeno za takojšnjo uporabo

Med vsemi avtomatskimi zunanjimi defibrilatorji se Defibtech Lifeline izkaže kot najhitrejši, saj se napolni v manj kot 5 sekundah. To pomeni, da je naprava takoj pripravljena za uporabo v ključnih trenutkih. Poleg tega je zasnovan brez nepotrebnih ovir, kot so pokrovi in torbice, kar še dodatno pospeši odzivnost.

Neprecenljiva vrednost defibrilatorjev

Kadar gre za reševanje življenj, se vrednost defibrilatorjev izkaže kot neprecenljiva. Cena naprave nikoli ne more biti primerljiva s človeškim življenjem, ki je nedvomno najvišje in najbolj dragoceno dobro. Samo eno rešeno življenje pomeni izjemno pogumno dejanje in velik prispevek.

Enostavna uporaba in praktičen dizajn

Defibtech Lifeline AED je zasnovan z mislijo na laike, zato je izjemno preprost za uporabo. Ne glede na to, ali ste se že kdaj soočili s srčnim zastojem ali ne, bo ta defibrilator z vodenjem v slovenščini ter samo dvema gumboma povsem razumljiv. Inovativen in praktičen dizajn naprave omogoča takojšnjo uporabo. Poleg svojih lastnosti se ponaša tudi z lahkoto ter kompaktnostjo, kar olajša njegovo prenašanje in uporabo brez dodatnih ovir.

Doseganje večje dostopnosti defibrilatorjev

Če vas zanima več o Defibtech Lifeline, lahko podrobnejše informacije najdete na spletni strani defibaed.si. Kljub prvotnemu vtisu o ceni, je pomembno razmisliti, da lahko en sam defibrilator reši življenje vam ali vašim bližnjim. Zato si podjetje Defib AED prizadeva za večjo dostopnost defibrilatorjev, da bi bila ta naprava na voljo v vsaki skupnosti.

Enostavna rešitev za laike pri srčnih zastojih

Avtomatski zunanji defibrilatorji niso namenjeni zgolj reševalcem in strokovnemu medicinskemu osebju, temveč predvsem laikom, ki se še nikoli niso srečali z zastojem srca. V takšnih trenutkih srčni utrip poskoči, se roke začnejo tresti, živci so napeti. Vendar pa so sekunde tiste, ki odločajo o življenju in smrti.

Ključne zahteve za defibrilatorje pri laikih

Da bi bila naprava primerna za laike, mora biti AED preprost, brez nepotrebnih ovir, robusten, odporen na udarce, lahek za prenašanje ter imeti izjemno hitro polnjenje. Ta celovit defibrilator mora omogočiti hitro sprožitev prvega šoka, saj je ta trenutek ključen za stopnjo preživetja.

Kako prepoznati učinkovit defibrilator visoke kakovosti?

Ob upoštevanju teh potreb je bil razvit Defibtech Lifeline – defibrilator, ki se izkaže kot najhitreje pripravljen za uporabo med vsemi avtomatskimi zunanjimi defibrilatorji. Poleg tega je izjemno preprost za uporabo, zato se z njim lahko brez težav spopade tudi vsak laik.

Enostavna uporaba v ključnih trenutkih

Defibtech Lifeline je zasnovan tako, da ga lahko uporabnik hitro in enostavno uporabi. Na napravi sta samo dva gumba – zeleni gumb za vklop in rdeči gumb za sprožitev šoka. Naprava ima tudi udoben nosilni ročaj, kar omogoča zanesljiv oprijem v nujnih primerih. Inovativni dizajn pomeni, da ni nepotrebnih ovir, kot so torbice ali pokrovi za elektrode, kar omogoča hitrejši dostop.

Praktičnost in učinkovitost

Elektrode defibrilatorja so že povezane z enoto, zato jih ni treba dodatno priklapljati. Naprava je tudi nagrajena za svoj uporabniku prijazen dizajn. Hkrati ima naprava priročen žep na hrbtni strani za shranjevanje elektrod. Vse to omogoča takojšnjo pripravljenost naprave za uporabo v kritičnih trenutkih.

Zaupajte v učinkovitost Defibtech Lifeline

Defibtech Lifeline AED je defibrilator, ki ni samo učinkovit v kritičnih trenutkih, ampak je tudi enostaven za uporabo za vsakogar, ne glede na izkušnje. S tem se trudijo omogočiti hitrejše in bolj učinkovito ukrepanje v primeru srčnega zastoja, kar lahko reši življenja. Defibtech Lifeline se ponaša z napredno dvofazno eksponentno valovno tehnologijo, ki se prilagaja impedanci od 25 do 180 ohmov. S tem se zagotovi optimalno prilagojen šok glede na posameznikove karakteristike, kar povečuje uspešnost oživljanj. Ta tehnologija omogoča močan šok brez poškodb srčne mišice, s čimer dosežemo uspešne rezultate oživljanj.

Ta novodobna generacija AED-jev se osredotoča na praktičnost, izogib uporabi dodatnih torbic, pokrovov za elektrode ter priklapljanju elektrod. Te izboljšave zmanjšajo čas do sprožitve šoka od 57 sekund do 120 sekund, kar je v kritičnih trenutkih odločilno. Inovativen koncept baterijskega paketa pri Defibtech Lifeline omogoča do 7 let življenjske dobe baterije ob času polnjenja pod 5 sekundami skozi celotno življenjsko dobo baterije. Ta unikaten pristop ni dosegljiv nobenemu konkurenčnemu izdelku.