Danes se vse več ljudi sooča z različnimi očesnimi težavami, med njimi pa je najpogostejša prav motnja vida. Če tudi vi opažate kakršnekoli težave z očmi, obiščite kliniko še pravi čas in se tako izognite morebitnemu povečanju vaše težave. Poleg rednih pregledov je zelo pomemben tudi izbor ustrezne klinike, ki svoje delo opravlja odgovorno in strokovno. Eden bolj priznanih ponudnikov oftamoloških pregledov je tudi očesna klinika Ljubljana, kjer opravljajo različne preglede in strokovne posege ter tako ljudem pomagajo do boljšega vida. Njihova bolj poznana storitev je tudi laserska odprava dioptrije – poseg, za katerega se odloča vse več slabovidnih posameznikov. Ste med njimi tudi vi? Potem naj bo očesna klinika Ljubljana tudi vaša prva izbira.

Kaj vse vam nudi očesna klinika Ljubljana?

Glavna dejavnost, ki jo izvajajo na očesni kliniki, je reševanje različnih motenj vida, kot so kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem. Vse naštete motnje lahko specialist oftamolog korigira s predpisom očal ali kontaktnih leč, ki očesu pomagajo, da žarke ponovno pravilno fokusira in izriše čisto in jasno sliko. V primeru daljnovidnosti ali kratkovidnosti boste potrebovali očala ali leče z pozitivno oz. negativno dioptrijo. Pri očesnem pregledu je izjemnega pomena, da je ta pravilno in natančno narejen, saj je od tega odvisna kakovost izdelanih očal in leč, posledično pa seveda tudi kvaliteta vašega vsakdana. Poleg pregleda, lahko na kliniki kupite tudi izbrana očala ali kontaktne leče.

očesna klinika 1

V zadnjih letih se vse pogosteje izvaja tudi popolna odprava dioptrije s pomočjo medicinskega laserja. Za tovrsten poseg mora kandidat izpolnjevati določene zahteve, med katerimi so dioptrija, ki se ne spreminja več, ustrezno zdravstveno stanje in vitalno oko brez težav. Če si tudi vi želite ponovno dobro videti, potem obiščite očesno kliniko Ljubljana, kjer vam bo izkušena zdravniška ekipa, ki jo sestavljajo medicinska sestra, okulist, oftalmolog in optimetrist, opravila vse potrebne meritve in vam natančno pojasnila nadaljnji postopek, ki bo vaš vid ponovno povrnil v prvotno stanje.